Kumma-kustannus

Purkissa

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 23,00 2300

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Deborah Marcero


Ystävyyden lumoa ja taianomaisia hetkiä!

Leevi on keräilijä, joka kätkee purkkeihin erilaisia asioita. Ihan tavallisia juttuja — niittyleinikkejä, sulkia ja sydämenmuotoisia kiviä. Mutta kun Leevi tapaa Elvin, he päättävät kerätä talteen jotain aivan muuta! Sateenkaaria, meren ääntä ja tuulta juuri ennen lumisadetta. Kurkistellessaan purkkeihin, he muistavat kaikki ihmeelliset asiat, joita ovat yhdessä nähneet ja kokeneet.

Eräänä päivänä Elvillä on kuitenkin uutisia: hänen perheensä muuttaa pois. Kuinka kaksi kaverusta voivat luoda uusia muistoja ja jatkaa ystävyyttään niin kaukana toisistaan?

Purkissa on kauniisti kuvitettu ja hurmaavasti kirjoitettu kirja, joka kertoo muistojen voimasta ja ystävyyden ihmeistä.

Deborah Marcero on yhdysvaltalainen taitelija ja kirjailija, joka rakastaa puissa kiipeilyä, vaeltamista, uimista ja valon vaihteluiden kuvaamista kamerallaan. Hän on opiskellut piirtämistä, valokuvaamista ja runoutta.

Suositusikä 4+

”Marcero rakentaa visuaalisen sanaston muistojen tarkoituksesta ja tärkeydestä. Lukijat tuntevat ystävyyden lämmön ja maailman ihmeellisyyden. Häikäisevä.”
— Kirkus Reviews

”Tämä on kirja ystävyydestä ja siitä, kuinka aito yhteys voi ylittää maantieteellisen etäisyyden.”
— School Library Connection

Alkuperäisteos: In a Jar
Suomentaja: Mari Nurminen

40 sivua.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.