Cam Cam Copenhagen

Puiset jäätelöt

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 39,90 3990
Määrä: kpl
Viehättävä puisten jäätelöiden setti. Pakkauksessa neljä herkullisen väristä kokopuista jäätelöä. Sopii täydellisesti Cam Camin leikkikeittiöiden kanssa! Nämä tuotteet ovat FSC®-sertifioituja, valmistettu kahdesta erilaisesta kestävästi hankitusta lehtipuusta: pyökistä ja sapelipuusta. Jäätelöt on maalattu lapsiturvallisella vesipohjaisilla maaleilla, leikkisissä mutta herkullisissa väreissä. Sellaisena ne varmasti herättävät lapsen mielenkiinnon!

Kaunislinjainen ulkonäkö ja ylellinen laatu ovat mieluinen lisä mihin tahansa leikkikeittiöön ja erilaisiin roolileikkeihin. Täydellinen lahjaidea, ja lelu, jota haluaa säilyttää myöhemmin muistona lapsuusajoilta! Pakattu kauniiseen laatikkoon jossa jäätelöitä voi aluksi myös säilyttää.

Valitse puulelut, jos haluat tehdä luonnonmukaisen valinnan lapsellesi ja ympäristölle. Puu puhtaana luonnonmateriaalina ei sisällä haitallisia aineita, se on omalla tavallaan pehmeä ja lämmin kun lapsen pienet sormet sitä koskettavat. Puulelut ovat hyvä oppimisväline lapsen lapsen kehityksessä. Lapsiturvallisia, rohkaisevat käyttämään mielikuvitusta, ruokkivat luovuutta ja auttavat kehittämään motorisia taitoja. Puulelut ovat loistava sijoitus, sillä ne ovat kestäviä, ajattomia.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.