Lorena Canals

Pouf, Mossy Rock

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 149,00 14900
Määrä: kpl
Pyöreä pouffi, jossa jäljitelmiä sammalten ja jäkälien kuorruttamasta kalliosta. Vaihtelevia yksityiskohtia pidempien ja lyhyempien lankojen muodossa, erilaisia kudontatekniikoita (mm. chenilletekniikkaa). Vetoketjulla suljettu päällinen, täytteenä polystyreenipalloja.
 
Mitat n.30 x Ø50
Väri natural, roosa, oliivinvihreä, ruskea
Mallisto  Cotton Woods
 Materiaali   Päällinen 97% puuvilla 3% muut kuidut - Täyte:  polystyreenihelmiä

Huolellisesti käsin valmistettu, yksi kerrallaan perinteisiä käsityötapoja vaalien. Jokainen Lorena Canalsin tuote on siis yksilönsä! Pienet variaatiot mallikuvasta ovat mahdollisia. Ympäristöystävällinen materiaali, myrkytön. Kevyt, pehmeän ja joustavan kudontansa ansiosta. Yhdisteltävissä helposti monenlaisiin sisustustyyleihin.

Tämä tuote on kaikken laatu- ja turvallisuusmääräysten mukainen ja soveltuu siksi lapsiperheisiinkin. 

ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001 sertifioitu.

Valmistusmaa on Intia. Lorena Canalsilla on siellä oma tehdas. Laatu kuvastaa Lorena Canalsia tuotannon kaikilla osa-alueilla: parhaista raaka-aineet, sosiaalisesti vastuulliset työskentelytavat.


PESUOHJEET: 

Päällinen on pyykinpesukoneessa pestävä (erillään muista), koneen vaadittu kapasiteetti 6 kg tai enemmän. 30ºC -ohjelmalla ilman valkaisua. Käytä mietoa pesuainetta. Valitse matala linkousteho sillä poufissa on punoksia ja hapsuja. Ota koneesta kuivumaan heti pesuohjelman päätyttyä, ettei värit leviä. Kuivausrumpu sallittu matalassa lämpötilassa. Haalistumisen estämiseksi vältä kuivausta auringonpaisteessa. Älä pese täytteitä.

Wool rugsWashable rugsHandmadeNaturalDyesEcofriendly

height=2500no bleachdryer lowlorena canals rugslorena canals rugsVacuum
 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.