Natruba

Rose Flower Rattle

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 21,90 2190
Määrä: kpl
Kaunis ruusunmuotoinen lelu, joka hellii lapsen aisteja puruleluna ja leikeissä. Siihen on helppo tarttua pienillä käsillä, pinnassa on mukavasti vaihtelevia tuntumia. Alaosan sisällä helisevä kulkunen stimuloi hauskasti myös kuuloaistia.

Valmistettu käsityönä luonnonkumista ja muotoiltu huolellisesti käsin, maalattu luonnosta saatavilla turvallisilla pigmenteillä. Kevyt lelu on miellyttävä käsitellä, se stimuloi lapsen aisteja ja harjoittaa lapsen motorisia taitoja, käden ja silmän koordinaatiota sekä hienomotoriikkaa. Kaunis muotoilu inspiroi leikkiin ja lempeään vuorovaikutukseen yhdessä lapsen kanssa!

Purulelusta saa pienilläkin käsillä helposti otettua kiinni. Lelussa on erilaisia pintoja lapsen aistittavaksi ja sekä kovat että pehmeät osat helpottavat kipeitä ikeniä hampaiden kasvuvaiheessa.

Tämä tyylikäs lelu on valmistettu käsityönä luonnonkumista ja muotoiltu huolellisesti käsin, maalattu luonnosta saatavilla pigmenteillä.

Kuten kaikki Natruba-tuotteet, myös tämä on täysin luonnollinen, ympäristöystävällinen, myrkytön (PVC-, BPA.-, ftalaatti-, ja nitrotamiinivapaa) lelu, joka on suunniteltu ilman venttiilejä mikä tarkoittaa ettei hometta tai bakteereja voi kerääntyä sen sisälle.

Toivomme että nautitte ja pidätte hyvää huolta tästä lelusta pienokaisten kanssa ja muista: älä kadota lapsenmielistä leikkisyyttä - se kuuluu elämään! 

Tuotetietoja
Mitat: korkeus 12,5 cm leveys 8,5 cm 
Väri: beige
Tuntuma: Ilmatäytteinen runko. Helisevä kello pohjassa. Silkkimäinen pintatuntuma. 

Kaikki Natruba-lelut ovat käsintehtyjä, Tanskalaista designia. Jokainen on käsin veistetty ja käsinmaalattu, joten jokainen lelu on oma yksilönsä. Pienet epätäydellisyydet ja variaatiot yksityiskohdissa ovat mahdollisia. Myös väreissä voi olla vaihtelua. ja ajan myötä värimuutokset ovat mahdollisia sillä kysymyksessä on luonnonpigmentit.

Hoito-ohjeet
Kaikki Natruba-lelut on valmistettu luonnonkumista.

Luonnonkumiset lelut tulee pestä käyttäen mietoa pesuaineliuosta ja liinaa, älä käytä tiskiainetta tai sterilisoi mikroaaltouunissa. Pese ennen käyttöönottoa. Kuivaa lelu käytön jälkeen ja säilytä säilytä kuivassa ja puhtaassa paikassa. Älä altista suoralle auringonvalolle tai kuumuudelle. 

Tuotepakkaus
Pakattu kauniisti FSC-sertifioituun pahvikoteloon jossa sileä, miellyttävä pintatuntuma. Sen tuntuma ohjailee ajatuksia luonnonkumiin ja sen pehmeyteen. Lelu paketin sisällä on kääritty FSC-sertifioituun, biohajoavaan, kierrätettävään kierrätyspaperiin joka on valmistettu Isossa-Britanniassa, tai vaihtoehtoisesti silkkipaperiin.

Pakkauksen tekstit englanniksi.

Turvallisuus
Turvallisuus on Natruban tärkein prioriteetti, joten lue allaolevat kodat. 

Kun saat lelun perille, lue turvallisuusohjeet ennen käyttöönottoa. 

Luonnonkumi voi aiheuttaa allergisia reaktioita, mutta ne ovat erittäin harvinaisia. Ole kuitenkin tietoinen kaikista allergian mahdollisuuksista ja lopeta lelun käyttö, jos sellaisia ilmenee.

Älä revi/kisko lelua.

Tarkista ennen käyttöönottoa, että lelu on hyvässä kunnossa, hieman vetämällä lelun eri osista tarkistaaksesi lelun olevan hyvässä kunnossa.  Jos siinä esiintyy halkeamia, se on hävitettävä.

Poista kaikki pakkausmateriaalit ennen kuin annat sen lapselle. Säilytä tuotepakkaus tärkeiden tietojen säilyttämiseksi.

Aikuisten valvontaa suositellaan aina lapsen leikkiessä leluilla.

Sisällä myös FSC-sertifioitu lehtinen jossa pieni esittely Natruba-brändistä sekä luonnonkumin ominaisuuksista. Sisältää myös turvallisuusohjeita jossa turvallisuus-, puhdistus-, ja hoito-ohjeet mm.suomeksi. Muu esite on kirjoitettu englanniksi.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.