Oliver Furniture

Wood Original pinnasänky

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta:
Määrä: kpl

PINNASÄNKY - OLIVER FURNITURE WOOD


Oliver Furnituren Wood- malliston pinnasänky on upeaa tanskalaista designia! Pehmeälinjaisuus ja innovatiivinen muotoilu tekevät pinnasängystä upean, kauniin kokonaisuuden. Käytännöllisyys on aina Oliver Furnituren suunnittelun perustana, ja tässä se toteutuu viitenä eri käyttötapana (näet tarkemman kuvallisen esittelyn pdf-linkistä alta). 

Sänky muuntuu lapsen kasvun mukana: pohjan saa säädettyä kahteen eri korkeuteen ja sängyn yhtä laitaa voi muokata. Laitoja tulee mukana kaksi: korkea ja puolikorkea, lisäksi sänkyä voi käyttää ilman yhtä laitaa. Silloin voit asetelle sänkyyn myös tyynyjä takalaidalle ja pitää sänkyä lasten sohvanakin. Samaa vuodetta voi näiden ansiosta pitää käytössä usean vuoden, ja sen jälkeen sen voi siirtää seuraaville käyttäjille tai säilyttää uudelle sukupolvelle.

Kokovalkoinen pinnasänky on valmistettu 100%:sti jykevästä koivusta, toisen värivaihtoehdot jalat ovat vahvaa tammea.

Mitat: 146 x 76 x 86 cm

Värit:

  • valkoinen/tammi, tuotenumero 041424
  • valkoinen, tuotenumero 041423

Näet pinnasängyn kaikki eri käyttötavat PDF- esitteestä: http://oliverfurniture.com/en/wp-content/uploads/sites/4/OF-wood-collection-cot-display-cart-ENG.pdf

* EI ALENNUSKOODEJA *

Video: 

Tanskalaisen Oliver Furnituren huonekalut valmistetaan kokonaisuudessaan euroopassa, kestävää kehitystä vaalien ja parhaista mahdollisista raaka-aineista. Muotoilultaan huonekalut edustavat skandinaavista minimalismia. Selkeälinjaisuus, pelkistetty ulkomuoto ja tarkkaan harkitut herkulliset yksityiskohdat tekevät Oliver Furnituren tuotteista hienostuneita. Ne kestävät käyttöä sukupolvelta toiselle.

Huonekaluihin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä ja ne valmistetaan paikallisissa verstaissa. Tuotteiden turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Jos kuitenkin sattuisi että ostamassasi huonekalussa olisi valmistusvirhe, tai se olisi rikkoutunut matkalla, se tietenkin vaihdetaan uuteen. Näissä tapauksissa ota välittömästi asian huomattuasi yhteyttä Li'l Decoriin.

Kaikilla Oliver Furnituren huonekaluilla on viiden vuoden takuu. Koska ne valmistetaan puusta, on huomioitava että puussa voi esiintyä muutoksia vuosien kuluessa. Käytettävät puuosat ovat kuitenkin huomattavan laadukkaita, joten sängyn ulkomuotoon kuulumattomia seikkoja kuten oksasta johtuvaa koloa sängyn kyljessä ei kuulu esiintyä. Oliver Furnituren sängyt tehdään kestämään sukupolvelta toiselle niin laadultaan kuin muotoilultaan! Tuotteiden käyttöikää lisää se, että niistä saa erikseen saatavilla lisäosilla muokattua huonekaluja erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.