Lorena Canals

Path of Nature 120x160

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 229,00 22900
Määrä: kpl
Suorakulmainen "Path of nature" -matto Lorena Canalsilta on kuvioitu leikkimattohenkeen, ikäänkuin pienoismaisemaksi. Monenlaisia tekstuureja, mielenkiintoisia yksityiskohtia: yhdellä reunalla joki, kiemurteleva kävelypolku risteilee pitkin maton pintaa, pensaita, kiviä, mättäitä on siellätäällä..

Valmistettu puuvillasta. Kudonnassa erimittaisia loimilankoja sekä vaihtelevat kudontatekniikat jotka tuovat mattoon hurjasti mielenkiintoa. Toimitetaan käytännöllisessä puuvillapussissa, jossa kahvat ja sulkunauha. Kassissa voit kuljettaa mattoa pesulaan ja kotiin. Bonuksena pakkauksessa myös hevosen muotoinen minityyny!
 
Mitat  120 x 160
Väri Natural, ruusunpunainen, ruskea, oliviinvihreä, heleä sininen
Mallisto Cotton woods
 Materiaali    97% puuvilla 3% muut kuidut - pohja: kierrätyspuuvillaa

Huolellisesti käsin kudottu, matto kerrallaan perinteitä vaalien. Jokainen Lorena Canalsin matto on siis yksilönsä! Pienet variaatiot mallikuvasta ovat mahdollisia. Ympäristö-ystävällinen materiaali, myrkytön. Kevyt, pehmeä ja taipuisa, kudontansa ansiosta.

Tämä tuote on kaikkien laatu- ja turvallisuusmääräysten mukainen ja soveltuu siksi lapsiperheisiinkin. 

ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001 sertifioitu. Lorena Canalsin tuotteet on valmistettu 100% luonnonkuiduista. Niistä voi ensimmäisten pesukertojen yhteydessä irrota nukkaa, se vähenee käytön ja pesujen myötä. Lue lisää Lorena Canalsin käyttämistä tekniikoista ja käsityöläisyydestä heidän sivuiltaan: klikkaa tästä.

Ei sisällä myrkyllisiä väriaineita tai epäpuhtauksia. Soveltuu myös lattioille joissa lattialämmitys. Valmistusmaa on Intia, missä Lorena Canalsilla on oma tehdas. Laatu kuvastaa Lorena Canalsia tuotantoa sen kaikilla osa-alueilla: parhaat raaka-aineet ja sosiaalisesti vastuulliset työskentelytavat.

PESUOHJEET: 

Pyykinpesukoneessa pestävä, koneen vaadittu kapasiteetti 8kg tai enemmän. Hienopesu 30ºC -ohjelmalla ilman valkaisua. Matala linkous. Älä jätä märkää mattoa ohjelman jälkeen koneeseen, värien leviämisen estämiseksi. Kuivausrummussa kuivaus sallittu, alhaisessa lämpötilassa. Vältä kuivattamista auringossa.

Jos löydät pitkiä langanpätkiä, käytä aina saksia. Älä koskaan vedä lankaa. Pidä erillään tulesta. 

height=2500no bleachdryer lowlorena canals rugslorena canals rugsVacuum

Toimitusaika-arvio: 1-2 viikkoa / tilaustuote

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.