Oliver Furniture

Seaside -pinnasänky

Hinta:
Määrä: kpl

Seaside- malliston pinnasänky on käytännöllinen, klassisen kaunis ja pitkäikäinen: yksi ja sama sänky muuntuu moneksi! Oliver Furnituren sängyt ovat tanskalaista designia, läpikotaisin harkittua ja niiden jokainen yksityiskohta on huolellisesti viimeistelty. Sen huomaa käytössä, sillä pinnasängyn materiaali ja muotoilu vastaa täydellisesti nukkumistarpeisiin lapsen ensimmäisinä vuosina. Puinen sänky on miellyttävän jämäkkä. Kuvista näet, miten hienosti kasvavan lapsen ensimäisten vuosien tarpeet on onnistuttu huomiomaan pinnasängyn tuotekehittelyssä. 

Pinnasängyn (021418) ulkomitat: 143 x 77 x 88 cm.

Patjan (021830 / saatavilla erikseen) koko 70 x 140cm.

Painoraja on 30kg.

Kaikki Oliver Furnituren tuotteisiin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä. Huonekalut valmistetaan paikallisissa verstaissa kestävää kehitystä vaalien, parhaista mahdollisista raaka-aineista. Ne viimeistellän myrkyttömällä sisustuslakalla ja -maaleilla.

Tuotteiden turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Jos kuitenkin sattuisi että ostamassasi huonekalussa olisi valmistusvirhe, tai se olisi rikkoutunut matkalla, se tietenkin vaihdetaan uuteen. Näissä tapauksissa ota välittömästi asian huomattuasi yhteyttä Li'l Decoriin.

Kaikilla Oliver Furnituren huonekaluilla on viiden vuoden takuu. Koska ne valmistetaan puusta, on huomioitava että puussa voi esiintyä muutoksia vuosien kuluessa. Käytettävät puuosat ovat kuitenkin huomattavan laadukkaita, joten sängyn ulkomuotoon kuulumattomia seikkoja kuten oksasta johtuvaa koloa sängyn kyljessä ei kuulu esiintyä.

Oliver Furnituren sängyt tehdään kestämään sukupolvelta toiselle niin laadultaan kuin muotoilultaan! Tuotteiden käyttöikää lisää se, että niistä saa erikseen saatavilla lisäosilla muokattua huonekaluja erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Heräsikö sinulla kysyttävää? Lisätietoja saat sähköpostitse: info@lildecor.fi tai soittamalla: 0440250075, Li'l Decor/Niina Heikura

Arvostele tämä tuote

24.01.2018 - Laura

Aivan ihana, muuntautuva sänky. Olemme olleet todella tyytyväisiä tuotteeseen. Kokoaminen onnistui helposti ja kaikki osat ovat laadukkaita. Sänky on myös selkeälinjainen ja ajaton, joten sopii hyvin pelkistettyyn lastenhuoneeseen. Täydellinen hankinta meidän pienelle!