Kumma-kustannus

Olipa kerran mahdollisuus

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 25,00 2500
Määrä: kpl

Kobi Yamada

Olipa kerran mahdollisuus

Mitä mahdollisuudella tehdään? Se on sinusta kiinni.

Tämä tarina kertoo lapsesta, joka saa ihmeellisen mahdollisuuden. Hän on kuitenkin ensin hämillään eikä uskalla tarttua siihen. Mahdollisuus karkaa, mutta se ei haittaa: niitä tulee vielä lisää. Ja kun uteliaisuus kasvaa, ripaus rohkeutta voi muuttaa kaiken. Mahdollisuudesta voi syntyä jotakin upeaa!

Olipa kerran mahdollisuus puhuttelee kaikenikäisiä ihmisiä, jotka ovat joskus haaveilleet jostakin mutta olleet liian peloissaan kurkottaakseen unelmaansa kohti. Kirja innostaa tarttumaan niihin tilaisuuksiin, joita elämä tarjoaa. Sillä koskaan ei voi tietää, miten suurenmoisia asioita voi tapahtua. Kirjan upeasta kuvituksesta vastaa Mae Besom.

Kobi Yamada on useiden inspiroivien lahjakirjojen ja ideoiden luoja. Hän asuu onnellisena elämänsä rakkauden ja kahden huippuhauskan lapsensa kanssa Yhdysvaltojen luoteisrannikolla, missä hän saa uskoa ideoihinsa joka ikinen päivä. Hän tuntee olevansa maailman onnekkain ihminen.

Mae Besom aloitti uransa hahmosuunnittelijana valmistuttuaan Sichuanin kuvataideakatemiasta. Rakkaus kuvittamiseen vei kuitenkin pian voiton, ja Mae työskentelee nykyään täysipäiväisesti lastenkirjojen kuvittajana. Lumoaviin kuvituksiinsa hän luo tekstuuria ja valoa perinteisin menetelmin, lyijykynällä ja vesiväreillä.

Suomentaja: Raija Rintamäki

Suositusikä 4+

”Tämä on kirja, joka kasvaa lukijoiden kanssa: käytä sitä innoittamaan niin filosofisia kuin käytännölliseen ongelmanratkaisuun liittyviä keskusteluja.”
- Kirkus Reviews

”Tämä on yksinkertainen tarina, jolla on suuri sanoma elämän syleilemisestä, pelkojen ja epävarmuuksien voittamisesta ja vapaana lentämisestä.”
- Foreword Reviews

1. painos, 2022
ISBN 978-952-370-204-2
Sidottu, 32 sivua
Olipa kerran -sarja

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.