Ooh Noo

Nukenvaunut

Hinta: 125,00 12500

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Ooh Noon herttaiset puiset nukenvaunut kaikille rakkaille nukkevauvoille ja muille leluille!

Ooh Noo:n tuotteet ovat käsintehtyjä, ja ne on suunniteltu ja valmistettu EU- alueella. Renkaissa käytännölliset kumit pyörien ympärillä.

Mitat: 25 cm x 43 cm x 51 cm.

Hoito-ohjeet: Pyyhi lika rattaista mahdollisimman pian nihkeällä liinalla. Kun pidät rattaat puhtaina estät likaa pinttymästä. Pinttyneemmän lian irrottaminen voi olla hankalaa.

Lisätietoja:

ooh noo nukenvaunuja ei ole tarkoitettu kävelykärryksi kävelyn opetteluun. Nukenvaunut ei myöskään kestä suurempaa kuormaa kuin 2 kg.

(Ei alennettava.)

Arvostele tämä tuote

07.01.2020 - Hanna

Todella kauniit ja meidän 1v tytölle ensimmäisiksi nukenvaunuiksi sopivan kokoiset. Meillä käytössä nämä myös taaperokärryinä. Toki keveytensä vuoksi ei vielä yksin onnistu kävellä näiden kanssa.

30.04.2019 - Ilona

Vaunut ovat todella kauniit, lapselle kovin mieluisat ja toistaiseksi ovat kestäneet kovaakin menoa mm. yhteentörmäyksiä seinän kanssa.

23.04.2019 - KK

Ihanat nukenvaunut, todella laadukkaat ja kestävät. Olleet taaperon leikeissä jo yli vuoden, hyvin ovat kestäneet nukkeleikkejä sekä taaperon kyytiin kiipeämistä!

02.10.2018 - et

Ihanat ja pieniin käsiin sopivat nukenvaunut! Renkaista on irronnut muutama tikku, mutta muuten ovat laadukkaan oloiset ja ainakin meillä kovassa käytössä.

14.03.2017 - piccolo

Suloiset ja käytännölliset vaunut. Aika ohuet vaneriosat, eivät ehkä kestä jos lapsi haluaa käydä kyydissä.