Konges Sløjd

Nuken syöttötuoli, Milk tank

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 53,95 5395
Määrä: kpl

Kokoontaitettava korkea tuoli nukelle

Viehättävä, käytännöllinen nuken syöttötuoli joka tuo iloa ja oppimisen riemua lapsen leikkeihin! Konges Slojdin nuken syöttötuoli on erinomainen valinta nukkeleikkien ystäville. Huolellisesti suunniteltu syöttötuoli tarjoaa lapselle mahdollisuuden leikkiä vanhemman tai lastenhoitajan roolissa ja oppia arvokkaita hoivaamisen taitoja.

Nuken syöttötuolin ominaisuuksia: 
  • Laadukkaat materiaalit: Konges Slojdin nuken syöttötuoli on valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista, jotka takaavat pitkän käyttöiän. Sen kauniin skandinaavinen muotoilu sopii Konges Slojdin muiden lelujen tapaan täydellisesti lastenhuoneen sisustukseen samalla kun se huomioi myös tilantarpeen: saat sen helposti taitettua pieneen tilaan kun se ei ole käytössä.
  • Sopivan korkea: Syöttötuolin korkeus on optimoitu niin että lapset voivat kätevästi syöttää nukkevauvojaan istuen tai seisten. Tämä tekee leikistä ergonomisempaa ja mukavampaa.
  • Käytännölliset yksityiskohdat: Sisältää oleellisia, oikeassakin elämässä käytettäviä yksityiskohtia kuten turvakaaren ja sopivan korkeat laidat. Ne auttavat nuken pysymisessä kunnolla istumassa.
  • Helposti koottava: vaivaton ottaa käyttöön jotta leikit pääsee heti käyntiin!
  • Kehittävä lelu: Nuken syöttötuoli tarjoaa enemmän kuin pelkkää hauskanpitoa. Lapsen leikkiessä hänen mm. sosiaaliset taidot vahvistuvat ja  empatiakyky saa harjoitusta kun hän hoivaa nukkea.
  • Turvallinen ja myrkytön: lelujen turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Konges Slojd lelut täyttävät leluille asetetut turvallisuusvaatimukaset.
Tarjoa lapselle mahdollisuus upota leikin vietäväksi! Oleellinen osa onnistunutta leikkiä on siihen tarvittavat leluvälineet joiden kautta lapsen visio leikistä konkretisoituu. Konges Slojdin nuken syöttötuoli tarjoaa runsaasti iloa, oppimista leikin lomassa sekä leikin riemua!

Täydellinen lahja lapselle, joka rakasta nukkevauvojen hoivaamiista ja roolileikkejä.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.