Konges Sløjd

Nuken hoitopöytä, Milk tank

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 53,95 5395

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Konges Slojdin Milk tank -kuosin nuken hoitopöytä on kaunis ja käytännöllinen, se hurmaa lasten leikeissä! Tyylikäs ja huolellisesti suunniteltu nuken hoitopöytä mahdollistaa unohtumattomia hoivahetkiä nukkevauvojen kanssa.

Nuken hoitopöydän ominaisuuksia: 
  • Laadukkaat materiaalit: valmistettu 100% kierrätetystä puuvillasta. Jalkaosien materiaali on metalli. Kestävä rakenne mahdollistaa pitkän käyttöiän, joten se voi olla mukana lapsen leikeissä vuodesta toiseen.
  • Kaunis muotoilu: Konges Slojd tunnetaan tyylikkäistä ja skandinaavisista tuotteistaa, ja tämä hoitopöytä jatkaa sitä samaa linjaa. Suloiset piparireunaiset yksityiskohdat sekä rakastettu Konges Slojdin Milk tank -kuosi. Mikä viehättävä yksityiskohta lastenhuoneeseen!
  • Käytännölliset yksityiskohdat: sivulla suuret taskut nukketarvikkeille. Hoitopöydän alaosassa lisäksi tilava hylly pienillä laidoilla, joka tarjoaa runsaasti tilaa nukenhoitoon liittyvien tarvikkeiden säilyttämiseen. Kaikki leikkiin tarvittava on aseteltavissa aivan siihen käden ulottuville ja leikkivälineiden siivoaminen paikoilleen on mukavan vaivatonta.
  • Turvallinen käyttö: On ensiarvoisen tärkeää että lasten käytössä on ainoastaan turvallisia leluja. Siksi nuken hoitopöytä on suunniteltu ja valmistettu noudattaen leluille asetettuja turvallisuusstandardeja.
  • Mitat: 46 x  26 x 49 cm. Nuken hoitopöydän mitat on optimoitu sopimaan pienille leikkijöille, jotta lapset voivat leikkiä mukavasti ja ergonomisesti.
  • Helposti koottava: vaivaton ja nopea avata ja ottaa leikkeihin.
Tee tilaa nuken hoitopöydälle osaksi lastenhuoneen sisustusta ja mahdollista iloiset nukkeleikit! Leikkiminen on lapselle korvaamattoman tärkeä tapa oppia, joten leikkiä kannattaa vaalia. Erinomainen lahja lapselle, joka viettää syntymäpäiviään tai kun häntä halutaan muulloin joillain erityisellä tavalla huomioida.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.