Nokkaosa CINK mukiin: Tiili

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 2,00 200 8,00 € 800
Määrä: kpl

Vihdoinkin saatavilla: bambusta tehty, ympäristöystävällinen vauvan nokkamuki!

Erillisen nokkaosan kanssa voit mixata vauvaikäiselle sopivan nokkamukin minkä tahansa värisen CINK mukin kanssa vain haluat. Kun lapsi kasvaa ohi vauvaiästä, mukin käyttöä voi jatkaa ilman nokkaosaa sillä tässä ei ole mitään kierteitä tai muita mikä tekisi mukin käytöstä epäkäytännöllistä ilman nokkaosaa. 

TUOTETIETOJA:

  • BPA-, PVC- ja ftalaattivapaat
  • elintarvikekäyttöön hyväksytty (FDA ja LFGB mukaisesti)
  • Soveltuu niin kuumille kuin kylmillekin ruoille
  • Ei mikroaaltouuniin
  • Tiskikoneen kestävät. Koska materiaali on bambua, käsinpesu on suositeltavaa parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi

Tyylikkäät ja ympäristöystävälliset ruokailuvälineet sopivat kaikenikäisille lapsille modernin, tiedostavan peheen kotiin.

Tuotteet valmistetaan bambuisten syömäpuikkojen tuotannossa syntyneestä ylijäämämateriaalista kierrättämällä. Yhdistettynä GMO-vapaaseen maissitärkkelykseen ja 100-prosenttisesti elintarvikekäyttöön sopivaan melamiinisideaineeseen CINK tarjoaa erityisen kestäviä ja lujakuorisia astiastoja, jotka kestävät kaikenlaisia kolhuja.

Astiat on värjätty ainoastaan vesipohjaisilla, elintarvikeväripigmentteillä, ja toisin kuin perinteiset melamiinituotteet, CINKkejä ei ole pinnoitettu pintakäsittelyaineilla.

Kokonaisvaltaista ja ympäristötietoista tuotesarjaa täydentää kierrätetystä materiaalista valmistetut tuotepakkaukset.

CINKit sopivat mihin tahansa käyttötarkoitukseen! Anna lapsille mukaan retkelle tai käperry itse sohvalle särpimään kupillinen teetä pienen napostelukulhon kera.

Kaikki tuotteet on testattu ja ne ovat elintarviketurvallisia asetuksen (EY) Nro 1935/2004 sekä Yhdysvaltojen elintarvike- ja lääkeviraston (FDA) säädösten mukaisesti.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.