Mushie

Mushie Pinottavat kupit

Hinta: 14,90 1490
Määrä: kpl

Perinteinen vauvan lelu

Kahdeksan erikokoisen kupin sarja jotka saa pinottua päällekkäin ja soviteltua sisäkkäin.

Päällekäin pinottavat kupit kiinnostavat vauvaa

Perinteisiin vauvan leluihin kuuluvat pinottavat kupit edistävät vauvan oppimista. Aktivoi vauvaa hauskoilla, erivärisillä kupeilla. Pinottavat kupit auttavat kehittämään niin motorisia, kuin kognitiivisiakin taitoja. Turvallisten, Tanskassa valmistettujen Mushien vauvan leluilla saatte viettää pitkiä aikoja hauskoissa luovissa leikeissä!

Leikin merkitys lapsen kehitykseen on korvaamaton

Leikkiessään lapsi vain leikkii, ja nauttii tekemisestään eikä hänen tarvitse muusta huolehtia. Leikki on kuitenkin valtavan merkittävä, korvaamattoman tärkeä lapsen kehitykseen vaikuttava tekijä. Mahdollisuutta monipuoliseen leikkiin ei voi liiaksi korostaa!

Mushien opettavaiset lelut on suunniteltu noin 0-3-vuotiaille lapsille leikkeihin joiden kautta lapsi saa harjoitella arvokkaita taitoja ja kehittää oppimisen prosessejaan.

Pinottavat kupit auttavat harjaannuttamaan motorisia taitoja, oppimisen perusprosesseja. Näistä taidoista on hyötyä kun lapsi aloittaa kirjoittamisen kynää käyttäen.

Pinottavat lelut tukevat myös kielellisiä taitoja: leikin lomassa keskustellaan kaverin kanssa, neuvotellaan, innostutaan ja käydään läpi monenlaisia kulloisia tunnetiloja ja harjoitellaan yhdessä aikuisen kanssa niiden säätelyä. Tutustu ja opettele tunneitaitoja tarkemmin Fanni-tunnetaitokirjoista!

Lisätietoja Mushie pinottavat kupit -pakkauksesta:

  • Sisältö: 8 kpl erikokoisia kuppeja, joista osassa reikäkuviointi pohjassa, osa umpinaisia
  • Materiaali: Polypropyleenimuovi (PP)
  • Kehittää silmän ja käden koordinaatiota, auttaa myös muissa taidoissa kuten ensin tarttumis- ja irrottamisotteessa, myöhemmin purkkien aseteluun päällekäin
  • 100% BPA, PVS ja ftalaattivapaa.
  • Valmistettu Tanskassa

Hoito-ohje: 

  • Puhdista lämpimällä vedellä, tarvittaessa miedolla saippualla ja kuivata ilmavasti
Arvostele tämä tuote

16.12.2020 - Emmi

Yksinkertainen, mutta monipuolinen lelu pienelle lapselle. Meillä kupit toimii myös kylpyleluina. Osassa kupeista on pieniä reikiä, joista lapsi voi valuttaa vettä. Kauniit värit, menee pieneen tilaan.