MRS. MIGHETTO

MR SIMON, 50x70

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 53,00 €
Määrä: kpl

… ”Mr Simon syntyi äärimmäisen hyvän kuulon omaavana. Jo hyvin varhain hän kykeni erottamaan kaikkien lajien kaikki eri viserrykset, ja myöhemmin hän oppi kuulemaan tulevaisuuteen. Ehkä juuri sen vuoksi hän sai niin varhain lintuvaltakunnasta työn äänien vakoilijana. Hänen työnsä on huippusalaista ja se aiheuttaa suurta kunnioitusta Mr Simonia kohtaan niiltä jotka asiasta ovat tietoisia.”

Julisteen koko on 50x70 ja se on painettu 170g Munken Polar Rough mattapaperille mikä jäljittelee alkuperäisen vesivärityön tuntua. LIMITED EDITION: When it’s sold out, it is sold out forever.

50X70 MR SIMON

... "Mr Simon was born with extremely good hearing. He was able to distinguish early on all the chirps of all the species, and later he began to hear into the future. Maybe that was why he got the job of voice spy in the big bird palace so early on. His job is very secret and affords him a lot of respect from those who know."

The Poster measure 50x70 cm and is printed on 170 g Munken Polar Rough matte paper to maintain the nice feel of the original in watercolor. Limited edition, when it's sold out, it is sold out forever.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.