MRS. MIGHETTO

Miss Marion, lastenhuoneen juliste

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 48,00 4800
Määrä: kpl

Sisustusta lastenhuoneen seinille

Mrs Mighetton julisteilla sisustat upeasti lastenhuonetta. Premium-laatuiselle 170g mattapaperille painettu työ toistelee alkuperäisen vesivärityön tuntumaa. Miss Marion - lastenhuoneen julistetta on valmistettu kahta kokoa: 30x40 ja 50x70 cm.

Miss Marion -juliste toimiitetaan pakattuna julisteputkeen. Mukana myös kortti jossa kerrotaan hahmon luonteesta ja erityisistä vahvuuksista.

"...Miksi näkymättömyystehdasta sitten tarvitaan? Tarve heräsi sinä päivänä, jolloin rauha solmittiin ilman sotaa, silloin, kun kävi ilmi että näkymäyyömyydestä tuli hiljainen ratkaisu. Mutta myös tarpeesta taukoon. Näkymättömäksi tulemisella osoittautui olevan suuri vaikutus myös terveyteen. Marion etsii kukastaan tarvetta näkymättömyyteen ja lähettää panimosta juomaa kaikille sitä tarvitseville. Joten jokainen, jolla tulee tarve pysähtyä ja muuttua hetkeksi näkymättömäksi, voi lähettää toiveensa Marionille."

Miss Marion on osa Mrs Mighetton kokoelmaa ´The Secret of Acorn Valley´. Voit lukea kokoelman tarinan Mrs Mighetton blogipostauksesta.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.