MRS. MIGHETTO

Miss Della 70x50

Hinta: 53,00 5300
Määrä: kpl

70X50 MISS DELLA

...Tähdet loistavat korkeuksissa ja kimmellys satelee alas pitkin Miss Dellan tummia kiharoita. Hän tanssii pehmeiden sävelten tahdissa ja hänen vankkumaton henkensä täyttää huoneen. Aika pysähtyy kun Missa Della jakaa taikaansa - juuri tänään se on kimmellystä ja perhosia. Kaikki on yhdessä tässä ja nyt: rakkaus valtaa heidät kaikki.

Della syntyi cp-vammaisena. Se todettiin ennen hänen syntymäänsä. Della ymmärtää ja tuntee paljon, mutta hän ei ole koskaan voinut puhua tai kävellä. Dellan aika äidinsä ja isänsä sekä sisarustensa kanssa on rajattu.

Della on yksi tuhansista lapsista joka on syntynyt moninaisten vaivojen kanssa. Hän [juliste] symboloi perheitä jotka elävät jatkuvassa huolessa sairaasta lapsesta - pelossa joita on mahdotonta käsittää - mutta, ennenkaikkea, joka elää sanomattoman, taianomaisen rakkauden täyttämänä.

Jokaisen julisteen myynnistä Mrs Mighetto lahjoittaa lyhentämättömänä 25 ruotsin kruunua (2,50€) ruotsin aivosäätiölle ( The Swedish Brain Foundation /Hjärnfonden ).

Julisteen koko on 70x50 cm ja se on painettu 170 g Munken Polar Rough mattapintaiselle paperille, pinta jäljittelee mukavasti alkuperäistä vesivärityötä. Tuotekuva on suojattu vesileimalla, sitä ei ole itse julisteessa.

Arvostele tämä tuote

02.10.2018 - Kristiina

Todella kaunis unenomainen juliste antaa tunnelmaa lastenhuoneeseen ja näyttää printin sijasta oikealta maalaukselta!