LUCKYBOYSUNDAY

"We design the best friends"

Luckyboysunday valmistaa moderneja huippulaadukkaita leluja käsityönä, pehmoleluja sekä sisustustuotteita. Pääpaino on tuotteiden hyvässä laadussa yhdistettynä rohkeisiin, "meluisiinkin" ulkomuotoihin. Tuotemerkki on perustetu Kööpenhaminassa vuonna 2007 ja nyt sitä myydään yli 40 maassa ympäri maailmain. Tuotteet valmistetaan huolella ja vastuullisesti.

Kaikki Luckyboysundayn neulotut tuotteet valmistetaan Boliviassa, jossa on kasvatettu alpakoita jo vuosisatojen ajan. Nuket neulotaan käsin osuuskunnissa, taitavien miesten ja naisten toimesta, kestävää kehitystä vaalien. Nukkeihin käytetään vain korkealaatuisimpia villoja jotka ovat yhtä laadukasta ja yhtä pehmeää kuin kashmirvilla. Luckyboysunday tukee eräitä köyhiä yhteisöjä tarjoamalla heille hyvää työtä josta maksetaan kunnon palkka.

Tekoturkistuotteet valmistetaan Kiinassa, jossa tehdään huolellista, tarkkaa työtä yksityiskohtia myöten. Luckyboysunday pyrkii tuntemaan tehtaansa vierailemalla niissä jota kautta ymmärrys ja oppiminen puolin ja toisin toteutuu.

Suloiset pienet matot valmistetaan käsin Intiassa. Luckyboysunday on vuosia työskennellyt yhteistyössä Intialaisen perheyrityksenen kanssa, joka sijaitsee Varanasin kaupungissa.

“ We think everyone should have a best friend, so that's what we aim to design and give people. small or big, there's one for everyone."

-Luckyboysunday.

Tuotteita ei löytynyt.