MRS. MIGHETTO

Lonely in the land of letters

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 30,00 3000
Määrä: kpl
Englanninkielinen Mrs Mighetton satukirja Lonely in the land of letters on hurmaava kirja 3-9 -vuotiaille lapsille. Se on tarina aakkosista, mutta myös rohkeudesta haastaa itsensä. Kertomus siitä, että yksinäisyys on jotain, mitä voit tuntea, muttei se ole sitä mitä olet.

Elba pahoittaa mielensä kaikesta, missä ikinä kulkeekaan. Saamme seurata hänen erityislaatuista matkaansa taianomaiseen en-ole-koskaan-kuullutkaan- maahan.Hän tapaa siellä kummallisen Mr Ötökän ja löytää suloisen pikkuruisen leijonan hänen taskustaan. Mutta Elba kohtaa myös haasteita, hän tekee vaikeita päätöksiä ja voittaa pelkonsa. Lopulta hän huomaa, mistä kärsimyksissä on kysymys.

Saamme seurata Elban matkaa, sekä hänen sisäiseen itseensä, että seikkailuissaan mystisessä aakkosten maassa. Kirjassa on 36 sivua kuvitettuna Mrs Mighetton omaperäisellä tyylillä jossa satu saa muotonsa sykähdyttävän kauniissa akvarellikuvissa.

"Olen peloissani, mutta uteliaisuuteni on sitäkin vahvempaa. Kun painan silmäni kiinni, puristan paperin tiukasti käsiini ja kuiskaan varovasti ääneen sen maan nimen, jota ei ole koskaan enemmin kuultu: never-heard-of-land. Kuluu hetki, toinenkin, tuskin uskallan hengittää! Tuntuu, kuin muuttuisin kuohuvaksi lasilliseksi vettä. Ja äkkiä, aivan yhtäkkiä, tunnen maan matosten tuoksun. Tiedäthän, kuin juuri kesäsateen jälkeen. Ja kun avaan taas silmäni, olen vuorten ympäröimänä."
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.