Oliver Furniture

Seaside Lille+ kerrossänky

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta:
Määrä: kpl

Seaside lille+ kerrossänky

Lille+ kerrosänky on laadukas sänkyratkaisu kahdelle lapselle. Sänky on suunniteltu kooltaan pieneksi, joten se on ihanteellinen juuri pienempiin lastenhuoneisiin. Sängyssä on kuitenkin laadukkaan suunnittelun ansiosta runsaasti tilaa, mikä varmistaa lapsen turvalliset unet. Matala Lille+ kerrossänky on suunniteltu mukautumaan kahden lapsen nukkumistarpeeseen pienessäkin makuuhuoneessa.

Kerrossänky sopii sisaruksille, jotka ovat jo kasvaneet pois pinnasängyn turvallisesta syleilystä mutta nukkuvat nyt parhaiten veljen tai sisaren kanssa lähekkäin. 

Lille+ kerrossänky voidaan varustaa myös sarjaan kuuluvalla ihastuttavalla ja viihtyisällä katolla talosängyksi! Katto on myös mahdollista verhoilla useilla vaihtoehtoisilla kankailla omannäköiseksi ja entistäkin viihtyisemmäksi.

Kaikki Oliver Furnituren Lille+ sängyt on valmistettu Euroopassa kestävin ja modernein tuotantotavoin. Huonekalut on valmistettu FSC-certifioidusta tammesta ja koivusta. Vuoteet on muotoiltu viimeistä piirtoaan myöten huolellisesti, jokainen yksityiskohta tarkasti harkiten. Kaikki  sängyt on testattu ja ne täyttävät EU:n tiukat turvallisuus- ja terveyssäännökset. Oliver Furniturella eettisyys ja estetiikka kulkevat käsikädessä!

021254 – Seaside Lille+kerrossänky
Sisältää: Kerrossänky ja turvalaita.
Mitat – leveys:74 x pituus :174 x korkeus:136 cm
Mitat Lille+ kerrossängylle yhdessä harjakaton kanssa  – pituus:74 x leveys:174 x korkeus:208 cm

Lisätarvikkeet:
021826 – Patja Seaside Lille+ kerrossänkyyn
Mitat– leveys:68 x pituus:168 x korkeus:12 cm
021256 – Seaside Lille+ harjakatto
Mitat – leveys:74 x pituus:174 x korkeus:72 cm

Tilaustuote, toimitusaika-arvio toimitusehdot-sivulla. Palvelemme mielellämme mahdollisissa lisäkysymyksissänne sähköpostitse: info@lildecor.fi . 

* Ei alennuskoodeja *

Tanskalaisen Oliver Furnituren huonekalut valmistetaan kokonaisuudessaan euroopassa, kestävää kehitystä vaalien ja parhaista mahdollisista raaka-aineista. Muotoilultaan huonekalut edustavat  skandinaavista minimalismia. Selkeälinjaisuus, pelkistetty ulkomuoto ja tarkkaan harkitut herkulliset yksityiskohdat tekevät Oliver Furnituren tuotteista hienostuneita. Ne kestävät käyttöä sukupolvelta toiselle.

Huonekaluihin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä ja ne valmistetaan paikallisissa verstaissa. Tuotteiden turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Jos kuitenkin sattuisi että ostamassasi huonekalussa olisi valmistusvirhe, tai se olisi rikkoutunut matkalla, se tietenkin vaihdetaan uuteen. Näissä tapauksissa ota välittömästi asian huomattuasi yhteyttä Li'l Decoriin.

Kaikilla Oliver Furnituren huonekaluilla on viiden vuoden takuu. Koska ne valmistetaan puusta, on huomioitava että puussa voi esiintyä muutoksia vuosien kuluessa. Käytettävät puuosat ovat kuitenkin huomattavan laadukkaita, joten sängyn ulkomuotoon kuulumattomia seikkoja kuten oksasta johtuvaa koloa sängyn kyljessä ei kuulu esiintyä. Oliver Furnituren sängyt tehdään kestämään sukupolvelta toiselle niin laadultaan kuin muotoilultaan! Tuotteiden käyttöikää lisää se, että niistä saa erikseen saatavilla lisäosilla muokattua huonekaluja erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Heräsikö sinulla kysyttävää? Lisätietoja saat sähköpostitse: info@lildecor.fi tai soittamalla: 0440250075, Li'l Decor/Niina Heikura

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.