Oliver Furniture

Seaside Lille+ Basic

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta:
Määrä: kpl

Seaside Lille+ Basic lastensänky

Oliver Furnituren Seaside-malliston Lille+ Basic on laadukas ja pitkäikäinen ensisänky lapselle. Sänky on suunniteltu seuraamaan lapsesi nukkumistarpeita 9 ensimmäisen vuoden ajan. Siinä on pystysuuntaan liikkuva pohja ja irrotettavat pinnat yhdellä sivulla.

Jos perhe kasvaa toisella lapsella niin Lille+ vastaa tähänkin tarpeeseen eli aiemmin ostettua Basic -sänkyä voidaan täydentää erillisellä sisarussarjalla. Tällä lisäosalla saadaan muodostettua pinnasänky pienemmälle ja juniorsänky isommalle lapselle samanaikaisesti.

Kaikki Oliver Furnituren Lille+ sängyt on valmistettu Euroopassa kestävin ja modernein tuotantotavoin. Huonekalut on valmistettu FSC-certifioidusta tammesta ja koivusta. Vuoteet on muotoiltu viimeistä piirtoaan myöten huolellisesti, jokainen yksityiskohta tarkasti harkiten. Kaikki sängyt on testattu ja ne täyttävät EU:n tiukat turvallisuus- ja terveyssäännökset. Oliver Furniturella eettisyys ja estetiikka kulkevat käsikädessä!

021250 – Seaside Lille+ basic
Sisältää: Pinnasänky, muutososat juniorsängyksi ja turvalaita.
Mitat – leveys:74 x pituus: 134/ 174 x korkeus:92/63,5 cm
Mitat Lille+ juniorsängylle yhdessä harjakaton kanssa  – leveys:74 x pituus:174 x korkeus:136 cm

Lisätarvikkeet:
021826 – Patja Seaside Lille+ basiciin
Mitat– leveys:68 x pituus:130 x korkeus:12 cm
021828 – Jatkopala Lille+ Basic patjaan
Mitat – leveys:68 x pituus:38 x korkeus:12 cm
021255 – Seaside Lille+ sisarussetti

Tilaustuote, toimitusaika-arvio toimitusehdot-sivulla. Palvelemme mielellämme mahdollisissa lisäkysymyksissänne sähköpostitse: info@lildecor.fi . 

* Ei alennuskoodeja *

Tanskalaisen Oliver Furnituren huonekalut valmistetaan kokonaisuudessaan euroopassa, kestävää kehitystä vaalien ja parhaista mahdollisista raaka-aineista. Muotoilultaan huonekalut edustavat  skandinaavista minimalismia. Selkeälinjaisuus, pelkistetty ulkomuoto ja tarkkaan harkitut herkulliset yksityiskohdat tekevät Oliver Furnituren tuotteista hienostuneita. Ne kestävät käyttöä sukupolvelta toiselle.

Huonekaluihin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä ja ne valmistetaan paikallisissa verstaissa. Tuotteiden turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Jos kuitenkin sattuisi että ostamassasi huonekalussa olisi valmistusvirhe, tai se olisi rikkoutunut matkalla, se tietenkin vaihdetaan uuteen. Näissä tapauksissa ota välittömästi asian huomattuasi yhteyttä Li'l Decoriin.

Kaikilla Oliver Furnituren huonekaluilla on viiden vuoden takuu. Koska ne valmistetaan puusta, on huomioitava että puussa voi esiintyä muutoksia vuosien kuluessa. Käytettävät puuosat ovat kuitenkin huomattavan laadukkaita, joten sängyn ulkomuotoon kuulumattomia seikkoja kuten oksasta johtuvaa koloa sängyn kyljessä ei kuulu esiintyä. Oliver Furnituren sängyt tehdään kestämään sukupolvelta toiselle niin laadultaan kuin muotoilultaan! Tuotteiden käyttöikää lisää se, että niistä saa erikseen saatavilla lisäosilla muokattua huonekaluja erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Heräsikö sinulla kysyttävää? Lisätietoja saat sähköpostitse: info@lildecor.fi tai soittamalla: 0440250075, Li'l Decor/Niina Heikura

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.