Asi

Leo Scandinavia-nukke, 46cm

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 95,90 9590
Määrä: kpl
Asi -nukke Leo erikoisvaatetuksella. Kuten kaikki Asi-nuket, myös tämä on valmistettu Asin omalla tehtaalla Espajassa, korkealuokkaisista materiaaleista, laatuun ja hurmaaviin yksityiskohtiin keskittyen. Nuken kädet, jalat ja pää on korkealaatuista vinyyliä ja keskivartalo pehmeää kangasta, kapoktäytteellä. Nämä nuket ovat täysin ainutlaatuisia, yksityiskohtineen ja tällä nukella myös pohjoismaiseen lasten muotiin sopivalla asulla. Leo-nukella on yllään kukalliset beigensävyiset bloomersit, sukat, pusero jossa rusetti- ja pitsiyksityiskohdat ja hattu. Kädessään Leolla on samaa tyyliä noudatteleva helistin.

Valmistus on käsityötä, joten nuket ovat kukin yksitellen valmistettuja, ainutlaatuisia ja niissä esiintyy pieniä vaihtelevuuksia.
  • pituus 46 cm
  • CE -merkitty / 3+ vuotiaille
Espanjalainen Así on perheomisteinen yritys, joka on valmistanut nukkeja jo vuodesta 1942. Jokaisella nukella on hieman omanlaisensa piirteet, ja runsaasti huolellisesti viimeisteltyjä yksityiskohtia. Asín kaikki nuket on suunniteltu ja valmistettu Espanjassa. Valikoimassa on sekä vauvanukkeja että nukkeja, joilla on isomman lapsen piirteitä. CE-merkittyjä.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.