Ooh Noo

Lelulaatikko renkailla

Hinta: 120,00 12000
Määrä: kpl

Kaikki kyytiin! Ooh Noo puisessa renkain varustetussa lelulaatikossa on samaa upeaa muotoilua kuin tuotemerkin nukenvaunuissakin. Tämä käsintehty lelulaatikko on simppeli vaunu ja sen mukana tulee köysi jonka voi halutessaan kiinnittää vaunuun vetonaruksi.

Kokonaan puusta valmistettussa lelulaatikossa säilyy lelut, kirjat, pehmolelut ja muut lasten rakaat tavarat. Tätä jykevää, tilavaa ja tyylikästä lelukoppaa voi työntää, vetää tai liittää useamman kärryn junaksi! Kuinka hauskaa! Pyörissä ohuet kumit, mikä lisää käyttömukavuutta lelulaatikkoa liikutellessa. 

Ooh Noo:n tuotteet ovat käsintehtyjä sekä valmistettu ja suunniteltu EU- alueella.

Mitat: 35 cm x 48 cm x 37 cm

Hoito-ohjeet: Pyyhi lika mahdollisimman pian nihkeällä liinalla. Kun pidät lelulaatikon puhtaana, estät likaa pinttymästä. Pinttyneemmän lian irrottaminen voi olla hankalaa.

(Ei alennettava)

Arvostele tämä tuote

01.10.2018 - Jenna

Aivan ihana tuote, miellyttää niin ulkonäöltä kun käytännöllisyydeltäkin.
Leikit saa nopeasti siirrettyä huoneesta toiseen sekä lapsi voi leikinlomassa käydä itsekkin vaunun kyydissä. Tilava ja sopii, varmasti monen sisustukseen.

01.10.2018 - Laura

Kaunis ja tilava lelulaatikko, joka innostaa myös junaleikkiin. Tukeva, mutta renkaat vinkuvat, ja musta kumi lähtee renkaasta irti aika helposti.