Ooh Noo

Lelulaatikko renkailla

Hinta: 125,00 12500

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Kaikki kyytiin! Ooh Noo puisessa renkain varustetussa lelulaatikossa on samaa upeaa muotoilua kuin tuotemerkin nukenvaunuissakin. Tämä käsintehty lelulaatikko on simppeli vaunu ja sen mukana tulee köysi jonka voi halutessaan kiinnittää vaunuun vetonaruksi.

Kokonaan puusta valmistettussa lelulaatikossa säilyy lelut, kirjat, pehmolelut ja muut lasten rakaat tavarat. Tätä jykevää, tilavaa ja tyylikästä lelukoppaa voi työntää, vetää, kuinka hauskaa! Pyörissä ohuet kumit, mikä lisää käyttömukavuutta lelulaatikkoa liikutellessa.

(Liikkuu suoraan, kääntyy myös mutta parhaiten vetonarusta keulaa nostamalla. Huomioi mahdollinen lasti jota sopii laatikkoon melko runsaastikin painoa tuomaan.)

Ooh Noo:n tuotteet ovat käsintehtyjä sekä valmistettu ja suunniteltu EU- alueella.

Mitat: 35 cm x 48 cm x 37 cm

Hoito-ohjeet: Pyyhi lika mahdollisimman pian nihkeällä liinalla. Kun pidät lelulaatikon puhtaana, estät likaa pinttymästä. Pinttyneemmän lian irrottaminen voi olla hankalaa.

(Ei alennettava).
 

Arvostele tämä tuote

09.01.2020 - MK

Tilava ja laadukkaan oloinen. Ja niin kaunis!

09.01.2020 - Kaisu

Todella ihana ja monikäyttöinen laatikko, joka miellyttää sekä aikuisia että lapsia. Pieni lapsi saa helposti itse otettua laatikosta haluamansa tavarat ja ne on helppo myös siivota laatikkoon takaisin.

01.10.2018 - Jenna

Aivan ihana tuote, miellyttää niin ulkonäöltä kun käytännöllisyydeltäkin.
Leikit saa nopeasti siirrettyä huoneesta toiseen sekä lapsi voi leikinlomassa käydä itsekkin vaunun kyydissä. Tilava ja sopii, varmasti monen sisustukseen.

01.10.2018 - Laura

Kaunis ja tilava lelulaatikko, joka innostaa myös junaleikkiin. Tukeva, mutta renkaat vinkuvat, ja musta kumi lähtee renkaasta irti aika helposti.