Ooh Noo

Leikkiteltta, small

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 149,00 14900
Määrä: kpl

Ooh noon leikkiteltta pienemmässä koossa viehättää lapsen mielikuvitusta! Tiipiin suojiin voivat myös vanhemmat leiriytyä vaikkapa lueskelemaan tai pelailemaan yhdessä lapsen kanssa. Lapset rakastavat teilttoja, tiipiitä ja majoja! Suojaisat tilat tarjoavat heille turvan tunnetta ja seikkailufiilistä, jossa mielikuvitus pääsee lentoon.

Tämä leikkiteltta on helppo koota sisälle tai ulos, ja leikit pääsevät hetkessä alkamaan. Näyttävän leikkiteltan kiva pieni yksityiskohta on ovikello-kulkusketju.

Kesäaikaan  saat helposti aseteltua leikkiteltan pihamaalle tai terassille hauskaksi leikkipaikaksi lapselle. Tai nappaa se mukaan puistoon ja rannalle ja saat tyylikkään suojan aurigon paisteelta!

Kun teltta ei ole käytössä, sen saa nostettua nippuun, säilytettäväksi sängyn alle tai varastoon odottelemaan seuraavia leikkejä.

Materiaali:
75% puuvillaa ja 25% polyesteriä, viisi puista "jalkaa". Viirinauha valmistettu huovasta ja narusta.

Mitat: 125 cm (korkeus) x 100 cm (leveys)
Nelikulmainen.

Hoito-ohje kankaalle: konepesu 30 asteessa (ei rumpukuivausta). Poista ensin puujalat telttakankaan sisältä ja pese sitten kankaat 30° C, matala linkousteho. Ripusta pesun jälkeen kuivumaan. 

VAROITUS: Ei sovellu ale 3v lapsille, pitkän viirinauhan vuoksi.Valvo lasten leikkejä. Aikuisen tulee koota leikkiteltta. Aikuisen tulee tarkistaa leikkiteltan olevan oikein koottu ennen leikkejä.
 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.