Ooh Noo

Leikkiteltta

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 199,00 19900
Määrä: kpl

Ooh noon tilavaan leikkitelttaan sopii lapsi kavereineen leikkimään! Suureen tiipiin suojiin voi myös vanhemmat leiriytyä vaikkapa lueskelemaan yhdessä lapsen kanssa. Lapset rakastavat teilttoja, tiipiitä ja majoja! Suojaisat tilat tarjoavat heille turvan tunnetta ja seikkailufiilistä, jossa mielikuvitus pääsee lentoon!

Tämä leikkiteltta on helppo koota sisälle tai ulos, ja leikit pääsevät hetkessä alkamaan. Näyttävän leikkiteltan kiva pieni yksityiskohta on musta viirinauha ja ikkuna-aukko, jonka yläreunasta saa laskettua kangaskappaleen ikkunan eteen.

Kesäaikaan  saat helposti aseteltua leikkiteltan pihamaalle tai terassille hauskaksi leikkipaikaksi lapselle. Tai nappaa se mukaan puistoon ja rannalle ja saat tyylikkään suojan aurigon paisteelta!

Kun teltta ei ole käytössä, sen saa nostettua nippuun, säilytettäväksi sängyn alle tai varastoon odottelemaan seuraavia leikkejä.

Materiaali:
75% puuvillaa ja 25% polyesteriä, viisi puista "jalkaa". Viirinauha valmistettu huovasta ja narusta.

Mitat: 155 cm x 186 cm
Koottuna/avattuna korkeus 155 cm. Viisikulmainen, jokainen viidestä laidasta on 115 cm, Pohjan halkaisija laajimmillaan 186 cm.

Mitat suljettuna noin 8 cm x 35 cm x 110 cm

Hoito-ohje kankaalle: konepesu. Poista ensin puujalat telttakankaan sisältä ja pese sitten kankaat 30° C, matala linkousteho. Ripusta pesun jälkeen kuivumaan. 
 
Ooh noon pyöreä leikkimatto (jonka halkaisija on 120cm), sopii täydellisesti yhteen leikkiteltan kanssa! Se on mainio lisä leikkiteltan sisälle. Tutustu siihenkin! 

VAROITUS: Ei sovellu alle 3v lapsille, pitkän viirinauhan ja ikkuna-aukon vuoksi.
Valvo lasten leikkejä. Aikuisen tulee koota leikkiteltta. Aikuisen tulee tarkistaa leikkiteltan olevan oikein koottu ennen leikkejä.

Toimitusaika-arvio: 1-2 viikkoa / tilaustuote.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.