CUBORO

Kuularata, Standard 16

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 139,00 13900
Määrä: kpl

Marmorikuularata STANDARD 16 - starter set

Rakentele jännittäviä marmorikuularatoja CUBORO-kuutioilla! Saat laajennettua ratojen kokoa muilla CUBORO-seteillä, sillä kaikki osat sopivat yhteen keskenään!


Pakkaus sisältää: Standard 16-setillä saat rakennettua plan #5 -radan ja lukemattomia muita variaatioita!

5 hyvää syytä CUBOROLLE


1. Ääretön luovuus
Herätä eloon kokeilun ilosi! Kuularatasetti koostuu yli sadasta CUBORO elementistä, joilla voit luoda uskomattoman paljon erilaisia toimintoja. Luovuudelle ei ole rajoja: Luovien yhdistelmien ja loogisen suunnittelun avulla pääsee luomaan äärettömän määrän erilaisia kuularatoja.

2. Oppiminen leikin avulla
CUBORON avulla oppimisesta tulee peli. Pääset kehittämään omaa loogista ajatteluasi ja vahvistamaan spatiaalista mielikuvitustasi yhdistelemällä eri elementtajä useisiin toimintoihin. Tulet keksimään loputtomasti yhdistelmiä näkyvistä ja näkymättömistä kuularadoista. Luonnolliset puiset elementit herättävät huomiosi ja edistävät hienomotorisia taitojasi ja keskittymiskykyäsi!

3. Valmistettu Sveitsissä - laatu huippuluokkaa
Puukuutioista pakkaukseen, kaikki on suunniteltu ja valmistettu Sveitsissä. CUBORO-elementteihin käytetään pyökkiä kestävästi hoidetuista Sveitsin metsistä. Tällä tavalla voidaan taata korkeimman laadun ja turvallisuuden.

4. Hauskanpitoa aidosti kaiken ikäisille
CUBORO haastaa sekä lapset, että aikuiset heidän omien kykyjensä mukaan. Yksinkertaisesta rakentamisesta monimutkaisten tunnelijärjestelmien yhdistelmiin: Laaja valikoima CUBORO-sarjoja takaa rajattomasti hauskoja haasteita kaiken ikäisille. Kaikki CUBORO-sarjat täydentää toisiaan ja kaikki ne voidaan yhdistää. 

5. Ajaton
Inspiroidut ajattomasta muotoilusta, laadukkaista puuelementeistä ja yksinkertaisesta pakkauksesta. CUBORO kestää sukupolvelta toiselle!
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.