CUBORO

Kuularata, Junior

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 219,00 21900

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Marmorikuularata Junior - Starter set

JUNIOR on optimaalinen aloitussetiksi, joka johdattelee CUBORON kiehtovaan maailmaan. Käytä palkkeja ja kuutioita ja saat luotua jännittäviä kuularatoja! Voit joko seurata ohjetta kuten plan #8 JUNIORia, tai suunnittele aivan oma ratasi! Muiden CUBORO-settien kanssa saat yhdistettyä JUNIOR-settiä askel askeleelta suuremmaksi radaksi. Lisäsetit laajentavat aloitussarjoja ja mahdollistavat jälleen uusia mielenkiintoisia reittejä!


Setti sisältää seuraavanlaiset osat: 

5 hyvää syytä CUBOROLLE

1. Ääretön luovuus
Herätä eloon kokeilun ilosi! Kuularatasetti koostuu yli sadasta CUBORO elementistä, joilla voit luoda uskomattoman paljon erilaisia toimintoja. Luovuudelle ei ole rajoja: Luovien yhdistelmien ja loogisen suunnittelun avulla pääsee luomaan äärettömän määrän erilaisia kuularatoja.

2. Oppiminen leikin avulla
CUBORON avulla oppimisesta tulee peli. Pääset kehittämään omaa loogista ajatteluasi ja vahvistamaan spatiaalista mielikuvitustasi yhdistelemällä eri elementtajä useisiin toimintoihin. Tulet keksimään loputtomasti yhdistelmiä näkyvistä ja näkymättömistä kuularadoista. Luonnolliset puiset elementit herättävät huomiosi ja edistävät hienomotorisia taitojasi ja keskittymiskykyäsi!

3. Valmistettu Sveitsissä - laatu huippuluokkaa
Puukuutioista pakkaukseen, kaikki on suunniteltu ja valmistettu Sveitsissä. CUBORO-elementteihin käytetään pyökkiä kestävästi hoidetuista Sveitsin metsistä. Tällä tavalla voidaan taata korkeimman laadun ja turvallisuuden.

4. Hauskanpitoa aidosti kaiken ikäisille
CUBORO haastaa sekä lapset, että aikuiset heidän omien kykyjensä mukaan. Yksinkertaisesta rakentamisesta monimutkaisten tunnelijärjestelmien yhdistelmiin: Laaja valikoima CUBORO-sarjoja takaa rajattomasti hauskoja haasteita kaiken ikäisille. Kaikki CUBORO-sarjat täydentää toisiaan ja kaikki ne voidaan yhdistää. 

5. Ajaton
Inspiroidut ajattomasta muotoilusta, laadukkaista puuelementeistä ja yksinkertaisesta pakkauksesta. CUBORO kestää sukupolvelta toiselle!

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.