BOBLES -MOTORIIKKAA KEHITTÄVÄT HUONEKALUT

Krokotiili

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 109,00 €
Määrä: kpl

bObles Krokotiili on veikeä ja leikkisä. Lapsi voi kävellä portaita ylös ja leikkiä olevansa vuorikiipeilijä. Ylösalaisin käännettynä lapsi voi liukua Krokotiilin vatsaa pitkin. Sekä tasapaino että koordinaatio harjaantuvat, kun lapsi ryömii, konttaa, kävelee ja seisoo Krokotiilin päällä. Jos sinulla on kaksi Krokotiiliä, voit rakentaa niistä pitkät tai leveät portaat, pinota ne päällekkäin penkiksi tai käyttää niitä hauskoina puujalkoina.

bObles-huonekalut valmistetaan myrkyttömästä, helposti puhdistettavasta EVA-vaahtokumista.

Koko: K18xP60xL24 cm

Toimitusaika: 3-5 päivää (tilaustuote). Huomioithan, että joulunalus on tuonut kiireitä ja saatavuustilanne voi vaihdella nopeasti. Tarkista tarvittaessa saatavuus ja toimitusaika: info@lildecor.fi. Palvelemme mielellämme lisätiedoissa! 

Crocodile 

bObles tumbling furniture is made of firm EVA foam without any dangerous phthalates. The material is soft, easy to clean and does not leave any marks in the floor. Tested for children.

Size: H 18, L 60, w 24 cm

Crocodile in use

bObles Crocodile is full of fun and movement. The child can take a walk up the staircase, climb the mountain when it is turned upside down, or slide down the tummy of the Crocodile. Both balance and coordination skills are trained, when the child is crawling, walking or standing on the Crocodile. If you have two of them, they can lie in extension of each other, side by side, on top of each other, or be used as fun circus stilts.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.