Kolekto

KOLEKTO on kokoelma arkkitehtonisesti suunniteltuja puuleluja ja muotoilutuotteita, jotka keskittyvät estetiikkaan, mielikuvitukseen ja korkealaatuiseen käsityöhön. Leluja voidaan käyttää niin leikeissä kuin hyllyillä osana lastenhuoneen sisustustakin. Tuotekehittelyn taustalla on pitkän linjan käsityötaito, lelut on suunniteltu lapsen kasvua silmälläpitäen: lelut kehittävät lapsen mielikuvitusta ja myöhemmin lapsen aikuistuessa säilyy ihana muisto lapsuudesta.

Jokainen Kolekton tuote on suunniteltu ja valmistettu käsityönä Kolekton työpajalla Kööpenhaminassa, ympäristöasiat huomioon ottaen.

STORIES IN STRUCTURES on tuotemerkki joka yhdistelee tuotteissaan muotoilun, lähes veistoksellisuuden, ja toiminnallisuuden. Brändi yhdistelee ajattomia elementtejä graafiseen, moderniin estetiikkaan. He tiedostavat tuotannon ympäristövaikutukset keskittymällä materiaalivalintoihin huolellisesti ja kehittelemällä työskentelytapojaan. STORIES IN STRUCTURES -tuotemerkin tuotteet on valmistettu huolellisesti, ajan kanssa, hyvällä energialla ja rakkaudella.

Tuotteita ei löytynyt.