Kolekto

København - rakennuspalikat ja palapeli

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 69,90 6990
Määrä: kpl

!! KAMPANJA -40% !! (rajoitettu erä)

Kolekton København -rakennuspalikat on pakattu neliönmuotoiseen puiseen rasiaan. Lelusta on tehty rakennuspalikoiden lisäksi palapeli, sillä rakennukset asettuvat laatikkoon vain tietyllä tavalla järjestettynä. Laatikon pohjalle on painettu kunkin rakennuksen muoto, jotta talojen asettelu laatikkoon ei kävisi liian haastavaksi. Sillä muotoja taloissa riittää! Mielenkiintoiset leikkaukset antavat taloihin syvyyttä. Lelut ovatkin kuin designobjekteja kaikessa näyttävyydessään. Aito materiaali, koivu, kestää lasten leikit.

Kaupunkirakennelmat näyttävät aina erilaiselta, riippuen siitä millaiseen järjestykseen ne on aseteltu! Talojen muodot antavat runsaasti mahdollisuuksia erilaisille yhdistelmille. Moniulotteisuus tekee rakennuksista myös aikuisten näkökulmasta veikeät, niiden parissa viihtyy puuhastelemassa yhdessä lapsen kanssa.

Rakennusten etu- ja takaosat koivunvärisiä, sivut on maalattu kauniilla pastellinsävyillä. Palikat on valmistettu käsityönä Kolekton studiolla Amagerissa (osa Kööpenhaminaa).

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.