BOBLES -MOTORIIKKAA KEHITTÄVÄT HUONEKALUT

Kana

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 44,00 €
Määrä: kpl

bObles Kanan leikkimahdollisuudet ovat rajattomat. Vauva voi maata vatsallaan sen päällä, jolloin niska ja selkä vahvistuvat. Vähän isompi lapsi taas voi levittää kädet siiviksi ja lentää kaarrellen sivulta sivulle. Keinuva Kana on hauska myös vanhemmille lapsille ja aikuisille. Sen päällä voi tasapainoilla seisten yhdellä jalalla. Kana rakastaa leikkimistä ja haastaa tasapainoaistisi, olitpa minkä ikäinen tahansa. Kana sopii myös Elefantin jalkojen väliin.

bObles-huonekalut valmistetaan myrkyttömästä, helposti puhdistettavasta EVA-vaahtokumista.

Koko: K11xP26xL24 cm

Toimitusaika: 3-5 päivää (tilaustuote). Huomioithan, että joulunalus on tuonut kiireitä ja saatavuustilanne voi vaihdella nopeasti. Tarkista tarvittaessa saatavuus ja toimitusaika: info@lildecor.fi. Palvelemme mielellämme lisätiedoissa! 

 

Chicken

bObles tumbling furniture is made of firm EVA foam without any dangerous phthalates. The material is soft, easy to clean and does not leave any marks in the floor. Tested for children.

Size: H 11, L 26, W 24 cm

Chicken in use

bObles Chicken has endless play functions. The baby can lie on the tummy and hug it, while neck and back is strengthened, and the small child can spread its wings and fly from side to side. The tilting Chicken is also fun for the older child or the adult to balance on with one or both legs. Chicken loves to be tumbled with and it stimulates and challenges the balance, whether you are young or old..

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.