BOBLES -MOTORIIKKAA KEHITTÄVÄT HUONEKALUT

Kala suuri

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 94,00 €
Määrä: kpl

bObles Kalaa on saatavilla kahta eri kokoa. Kalan pyöreä muoto mahdollistaa jatkuvan liikkeen, olipa se sitten Kalan pyörittelyä tai jahtaamista tai vain istumista Kalan pyöreän puolen päällä kehittäen tasapainoaistia ja vahvistaen niveliä. Makaaminen Kalan pyöreän puolen päällä vahvistaa lapsen niska- ja selkälihaksia.

Etkö yletä pöydälle tai käsienpesulle? Kala on täydellinen pikku jakkara, jonka avulla lapsi ylettää itse, eikä vanhempien välttämättä tarvitse auttaa. Kalasta saa myös sopivan jakkaran lasten oman pöydän ääreen.

bObles-huonekalut valmistetaan myrkyttömästä, helposti puhdistettavasta EVA-vaahtokumista.

Koko: H30 cm, K24 cm

Toimitusaika: 3-5 päivää (tilaustuote). Huomioithan, että joulunalus on tuonut kiireitä ja saatavuustilanne voi vaihdella nopeasti. Tarkista tarvittaessa saatavuus ja toimitusaika: info@lildecor.fi. Palvelemme mielellämme lisätiedoissa! 

Fish

bObles tumbling furniture is made of firm EVA foam without any dangerous phthalates. The material is soft, easy to clean and does not leave any marks in the floor. Tested for children.

Size: D 30 H 24 cm

Fish in use

bObles Fish comes in two sizes, that both provide an ocean of play opportunities. The child can play‘catch a fish’ by rolling and chasing it, sit on the rounded part and be in movement, or swim Down the wild river by rolling across the Fish on the stomach, strengthening the back and neck. The Fish is also great as a seat enhancer at the dining table. If you have two or more you can build different heights. bObles Fish can be combined with the Worm.

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.