Oliver Furniture

Wood Original sänky

Hinta:
Määrä: kpl

SÄNKY - OLIVER FURNITURE WOOD

Oliver Furnituren Wood -sänky on moderni ja hyvin laadukas vuode. Se kestää käytössä ja sen ajaton, kaunis muotoilu säilyttää arvonsa vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen! Käytännöllinen, jämäkkä vuoden on erinomainen valinta juniormittaisena pienelle lapselle ja normaalimittaisena teinin huoneeseen. Jykevään sänkyyn laittaa mielellään petauksen myös aikuiselle vieraallekin! Erilaisilla stailauksilla sängyn käyttötarkoitusta saa helposti muutettua esimerkiksi tyynyillä ja viltillä.

Wood- mallin sänkyä on saatavilla:

1) junior- koko 90x160cm

 • valkoinen/tammi, 041401
 • valkoinen, 041400

2) junior- koko jatko-osilla 90x160(200)cm

 • valkoinen/tammi, 041419
 • valkoinen, 041420

3) täysimittainen 90x200cm,

 • valkoinen/tammi, 041403
 • valkoinen, 041402

Oliver Furnituren patjoissa on sänkyyn sopivat pyöristetyt kulmat. Patjat Wood-sänkyihin löydät niiden omalta tuotesivultaan kaikkine tuotetietoineen täältä (linkki avautuu uuteen ikkunaan klikkaamalla).

Lisätarvikkeena täysimittaiseen sänkyyn on saatavilla turvalaita ja vuodevaatelaatikko. Laatikkoon mahtuu useammat vuodevaatteet tai runsaasti leluja talteen!

Lisätarvikkeet:

 • Turvalaita, valkoinen, 041415
  • mitat  77 x 42 x 2,5 cm
 • Vuodevaatelaatikko, valkoinen, 041416
  • mitat 142 x 94 x 24 cm

Kaikki Wood-malliston sängyt on muokattavissa erikseen myytävillä lisäosilla miksi tahansa muuksi Wood-malliston sängyksi (poislukien pinnasängyksi tai mini+ sarjan sängyiksi). Koska vaihtoehtoja on lukuisia, kaikkia niitä ei ole selkeyden säilyttämiseksi listattu verkkokauppaan, mutta myös lisäosapaketit on kaikki tilattavissa Li'l Decorista joko yhdessä uusien sänkytilausten kanssa tai myöhemmin erikseenkin. Uuden CONVERTERIN avulla pääset tutustumaan niihin hintoineen: https://converter.oliverfurniture.com/#/en/

Tiedustele haluamaasi lisäosaa sähköpostitse: info@lildecor.fi tai puhelimitse: 0440250075 / Niina Heikura. Palvelemme mielellämme lisätiedoissa! 

* Ei alennuskoodeja *

 

Tanskalaisen Oliver Furnituren huonekalut valmistetaan kokonaisuudessaan euroopassa, kestävää kehitystä vaalien ja parhaista mahdollisista raaka-aineista. Muotoilultaan huonekalut edustavat  skandinaavista minimalismia. Selkeälinjaisuus, pelkistetty ulkomuoto ja tarkkaan harkitut herkulliset yksityiskohdat tekevät Oliver Furnituren tuotteista hienostuneita. Ne kestävät käyttöä sukupolvelta toiselle.

Huonekaluihin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä ja ne valmistetaan paikallisissa verstaissa. Tuotteiden turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Jos kuitenkin sattuisi että ostamassasi huonekalussa olisi valmistusvirhe, tai se olisi rikkoutunut matkalla, se tietenkin vaihdetaan uuteen. Näissä tapauksissa ota välittömästi asian huomattuasi yhteyttä Li'l Decoriin.

Kaikilla Oliver Furnituren huonekaluilla on viiden vuoden takuu. Koska ne valmistetaan puusta, on huomioitava että puussa voi esiintyä muutoksia vuosien kuluessa. Käytettävät puuosat ovat kuitenkin huomattavan laadukkaita, joten sängyn ulkomuotoon kuulumattomia seikkoja kuten oksasta johtuvaa koloa sängyn kyljessä ei kuulu esiintyä. Oliver Furnituren sängyt tehdään kestämään sukupolvelta toiselle niin laadultaan kuin muotoilultaan! Tuotteiden käyttöikää lisää se, että niistä saa erikseen saatavilla lisäosilla muokattua huonekaluja erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Heräsikö sinulla kysyttävää? Lisätietoja saat sähköpostitse: info@lildecor.fi tai soittamalla: 0440250075, Li'l Decor/Niina Heikura

Arvostele tämä tuote

05.06.2020 - Milla

Huippulaatuinen sänky tukevaa puuta. Ajaton design, joka sopii hyvin yhteen muiden huonekalujen ja kodin muun tyylin kanssa. Nopea toimitus. Tämä tulee olemaan käytössä pitkään!

09.01.2020 - Kaisu

Erittäin laadukas ja jämäkkä sänky, joka sopii hienosti monenlaiseen sisustukseen. Erityisesti plussaa helposta koottavuudesta. Lapsi viihtyy hyvin sängyssä, joka on hieman leveämpi kuin useimmat lastensängyt.