Oliver Furniture

Pöytä nahkavetimellä

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta:
Määrä: kpl

Oliver Furnituren valkoisessa pöydässä on pohjoismaisen klassista muotoilua. Pöytä sopii erinomaisesti työpöydäksi, kotitoimistoon ja myös ruokailukäyttöön keittiöön tai ruokasaliin. Pöydässä on yksi iso laatikko joka on sijoiteltu eleettömästi mukailemaan pöydän linjoja. Nahkavedin  tuo luonnollista lämpöä pöydän ilmeeseen. 

Saatavilla kaksi kokoa:

021021 - Pöytä nahkavetimellä, mitat: 

  • leveys 116cm
  • syvyys 70cm
  • korkeus 74 cm

021015 – Junior pöytä, mitat:

  • leveys 116cm
  • syvyys 70cm
  • korkeus 64 cm
Lisätarvikkeet:
021019 - Pidemmät pöydän jalat (aikuisten koko, 73cm)

Tilaustuote, toimitusaika-arvio toimitusehdot-sivulla. Palvelemme mielellämme mahdollisissa lisäkysymyksissänne sähköpostitse: info@lildecor.fi . 

* Ei alennuskoodeja *

Tanskalaisen Oliver Furnituren huonekalut valmistetaan kokonaisuudessaan euroopassa, kestävää kehitystä vaalien ja parhaista mahdollisista raaka-aineista. Muotoilultaan huonekalut edustavat  skandinaavista minimalismia. Selkeälinjaisuus, pelkistetty ulkomuoto ja tarkkaan harkitut herkulliset yksityiskohdat tekevät Oliver Furnituren tuotteista hienostuneita. Ne kestävät käyttöä sukupolvelta toiselle.

Huonekaluihin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä ja ne valmistetaan paikallisissa verstaissa. Tuotteiden turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Jos kuitenkin sattuisi että ostamassasi huonekalussa olisi valmistusvirhe, tai se olisi rikkoutunut matkalla, se tietenkin vaihdetaan uuteen. Näissä tapauksissa ota välittömästi asian huomattuasi yhteyttä Li'l Decoriin.

Kaikilla Oliver Furnituren huonekaluilla on viiden vuoden takuu. Koska ne valmistetaan puusta, on huomioitava että puussa voi esiintyä muutoksia vuosien kuluessa. Käytettävät puuosat ovat kuitenkin huomattavan laadukkaita.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.