Li'l Decor - Inspire the imagination

{image:text}

Li'l Decor - lastenhuoneiden sisustus- ja lifestyleverkkokauppa, vuodesta 2016! Scandinaaviseen tyyliin painottuvan kaupan valikoima koostuu mm. huonekaluista, vuodevaatteista, valaisimista, julisteista, leluista ja säilytykseen liittyvistä tuotteista. Valikoimassani on pääasiassa pohjoismaisia pienehköjä, mutta sitäkin suosittuja tuotemerkkejä.

Liikeideani sai alkunsa, kun olin itse vuosia etsinyt hieman huonoin tuloksin lastenhuoneeseemme sisustustuotteita, jotka sopivat muun kotimme sisustustukseen. Kodissamme tavoittelen vaaleutta ja raikkautta, minimalistisuus on mieleeni. Pienillä yksityiskohdilla saan kotiin persoonallista ilmettä ja vaihtelua. 

Haaveissani unelmieni lastenhuone on valoisa, vaalea ja selkeä, jossa jokaisella lelulla on paikkansa. Siinä missä keittiöni on mustavalkoinen, lastenhuoneen tauluhyllykin on mustavalkoinen, mutta vain lapsille sopivilla aiheilla: nallekarhut ja supermanit mustavalkoisina printteinä ovat sekä aikuisen että lapsen mieleen! Lastenhuoneessa väriä on enemmän kuin muualla kodissa, mutta sielläkin hillitysti: lastenhuoneen sisustuksessa haen jokseenkin samanlaista silmää miellyttävää kokonaisuutta, kuin vaikkapa olohuoneeseen. Kirkkaat värit tuovat omalla tavallaan levottomuutta, minun on esimerkiksi vaikea kuvitella nukkuvani kirkkaan värisessä huoneessa, joten sisustan lastenkin huoneen lempein sävyin. Sellaiseen huoneeseen on lastenkin helpompi rauhoittua lepäämään, kun sen aika on. Kokonaisuus säilyy harmonisena, kun värikkäät lelut säilytetään kauniissa lelukorissa.

Omien lasteni kautta olen huomannut, että kun lelut on ryhmitelty aiheittain, vaikkapa pikkuautot omassa laatikossa, leikkiruuat omassa paikassaan ja nuket omassaan, lapset innostuvat leikkeihin aivan eri tavalla, kuin jos lelut on kaikki samassa kopassa. Kun toisinaan kerään kaikki lelut samaan koriin, lapset eivät edes mene lelukorille, kun eivät sieltä mitään löydä. Silloin, kun laitan jokaisen pienen mehupurkin ja vesipullon riviin leikkikeittiöön, kohta siellä on leikit käynnissä. Silloin ei myöskään kotiin keräänny sellaista turhaa tavaraa, mitä ei käytetä.

Jo pelkästään omaa sisustustyyliäni "seuranneena" voin todeta, että aika-ajoin tekee mieli vaihdella sisustusta. Toisinaan haluan, että koko koti olisi kärjistäen täysin mustavalkoinen, toisinaan haluan lisäksi korostaa puun sävyjä, joskus jotain tiettyä värisävyä. Kaiken aikaa pohjalla säilyy kuitenkin se vaaleus, ikäänkuin kodin sisustuksen perusta. Siksi näen, että liikkeeni tulee tarjoamaan tuotteita hyvin erilaisiin koteihin: sama tuote saattaa sopia hyvinkin erilaisiin koteihin. Pienilläkin muutoksilla voi saada aikaan paljon uutta virettä!

Li'l Decorin visio on tarjota lapsiperheille laadukkaita lastentuotteita kattaen tuotteita sisustuksesta säilytykseen, ruokailuun, leikkiin ja lepoon. Lasten satumainen mielikuvitusmaailma konkretisoituu arjessa pehmeinä vuodevaatteina,  graafisina kuoseina, harmonisina värisävyinä, tarkasti harkittuina yksityiskohtina.. On tärkeää, että lapsella on tässä hektisessä maailmassa myös paikka, missä rauhoittua ja levätä. Se on koti ja oma huone, siellä viivähdetään hetkeksi vaikkapa mukavan satukirjan äärelle yhdessä rakkaimpien kanssa.

Selkeä ja inspiroiva lastenhuone innostaa lasta mitä upeampiin leikkeihin. Leikki on lasten työtä,  leikin kautta lapsi saa tärkeitä eväitä elämän polullaan kohti aikuisuutta. Ruokailuhetkestä puolestaan tulee mukavampaa, kun maito juodaan hauskasta mukista, ja nukkumaan mennessä pehmeän yövalon loisteessa on rauhallista nukahtaa suloisten lakanoiden väliin...

Haluan palvella jokaista asiakastani suurella sydämellä, pienissä ja suuremmissa asioissa! Haluan kuunnella teitä asiakkaitani teidän toiveissaanne. Otan mielelläni vastaan palautetta sekä siinä, missä olen onnistunut, että siinä missä minulla on kehitettävää. Olet lämpimästi tervetullut Li'l Decoriin!