Olli Ella

Holiday Dozy Dinkum - Pie

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 44,90 4490
Määrä: kpl

L i m i t e d   e d i t i o n 

Hei Pie! Sinä erityisen erityinen Dozy Dinkum joka on julkaistu 2021 juhlasesongin kynnyksellä.

Pie on limited edition Holiday Dozy Dinkum, niitä on valmistettu vain rajattu erä. Kuten kaikki Dozy Dinkumit, Pie on täydellisen suloisen tuntuinen halauksiin ja leikkeihin. Pie on nukke jota saa aseteltua lukemattomiin erilaisiin asentoihin. Se on valmistettu pehmoisesta puuvillasta ja sellaisena se sopii erinomaisesti myös ensimmäiseksi leluksi ja josta muodostuu myöhemmin ihana muisto lapsuusvuosista. Ajatella, kuinka ihana myös joululahjana, jopa vauvalle joka pääsee viettämään ensimmäistä jouluaan! Ja leikki-ikäiselle joka rakastaa nukkeja ja kaikkea pehmoista.

Muita tuotetietoja: 

Dozy Dinkumin pää, kädet ja jalat on liitetty asun sisällä vartaloon kangasnauhoilla. Päälliset on valmistettu puuvillasta, sisäpuolen täytteet sisältävät polyesterikuituja ja muovipellettejä. Dozy Dinkumin asu on kiinteä (ei riisuttava). Kasvoissa on brodeeratut silmät ja suu sekä soikea nenä. Pieni hiustupsu on polyesteriä.

Ainutlaatuinen Olli Ellan juhlaprintti
Suositusikä
0+.
Mitat: 32cm pitkä
Paino: 145g
Hoito-ohjeet: varovainen konepesu viileässä vedessä pyykkipussissa. Älä valkaise, liota tai hankaa. Kuivaa välittömästi pesun jälkeen. Ei silitystä tai kuivapesua.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.