Olli Ella

Holiday Dozy Dinkum - Pudding

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 44,90 4490
Määrä: kpl

L i m i t e d   e d i t i o n 

Hei Pudding! Sinä erityisen erityinen Dozy Dinkum joka on julkaistu 2021 juhlasesongin kynnyksellä.

Pudding on limited edition Holiday Dozy Dinkum, niitä on valmistettu vain rajattu erä. Kuten kaikki Dozy Dinkumit, myös Pudding on täydellisen suloisen tuntuinen halauksiin ja leikkeihin. Pudding on nukke jota saa aseteltua lukemattomiin erilaisiin asentoihin. Se on valmistettu pehmoisesta puuvillasta ja sellaisena se sopii erinomaisesti myös ensimmäiseksi leluksi ja josta muodostuu myöhemmin ihana muisto lapsuusvuosista. Ajatella, kuinka ihana myös lahjana, jopa vauvalle joka pääsee viettämään ensimmäistä syntymäpäiväänsä tai joulua! Ja myös leikki-ikäiselle joka rakastaa nukkeja ja kaikkea pehmoista.

Dozy Dinkumit on valmistetty pehmeimmästä, mukavimmasta puuvillasta, mikä tekee siitä täydellisen paitsi leikkeihin, myös halattavaksi ja unileluksi lapsen vierelle nukkumaan. Nukella on kauniit, huolellisin brodeerauksin ommellut yksityiskohdat: silmät, suu ja sydämen kohdalla kaunis sateenkarimerkki. Asuna eksklusiivinen Olli Ella-juhlaprinttipuku. 

Muita tuotetietoja: 

Dozy Dinkumin pää, kädet ja jalat on liitetty asun sisällä vartaloon kangasnauhoilla. Päälliset on valmistettu puuvillasta, sisäpuolen täytteet sisältävät polyesterikuituja ja muovipellettejä. Dozy Dinkumin asu on kiinteä (ei riisuttava). Kasvoissa on brodeeratut silmät ja suu sekä soikea nenä. Pieni hiustupsu on polyesteriä.

Ainutlaatuinen Olli Ellan juhlaprintti
Suositusikä
0+.
Mitat: 32cm pitkä
Paino: 145g
Hoito-ohjeet: varovainen konepesu viileässä vedessä pyykkipussissa. Älä valkaise, liota tai hankaa. Kuivaa välittömästi pesun jälkeen. Ei silitystä tai kuivapesua.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.