Kaos

Hoitolaukku Ransel, Black

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 149,00 14900
Määrä: kpl

Uuden ajan hoitolaukku

KAOS Ransel on tyylikäs hoitolaukku vauvavuoden tarpeisiin, mutta myös sen jälkeen jokapäiväiseen käyttöön. Materiaali on vastuullisen kuluttajan mieleen: reppu on valmistettu PET-pulloista. Sen sijaan, että pullot olisivat päätyneet kaatopaikalle, tämän yhden tyylikkään repun valmistamiseen on hyödynnetty 24 kpl pulloja, niistä langaksi kehräämällä ja premiumlaatuiseksi kankaaksi kutomalla on saatu kestävä hoitolaukku ympäristötietoisen perheen tarpeeseen. Palvelemaan vuosiksi eteenpäin! 

KAOS Ransel hoitolaukussa on 8kpl taskuja joiden ansiosta kaikki tarpeellinen on helposti järjesteltävissä omille paikoilleen. Tyylikäs hoitolaukku on vettähylkivä ja kulutusta erinomaisesti kestävä. Ripusta hoitolaukku laukkukoukkujen (myydään erikseen) avulla vaunuihin tai kanna reppuna selässä.

Mitat: 30x36x13 cm (14 L).

Materiaalit: kierrätetyt PET-pullot, vegaaninahka (PU), YKK vetoketjut. 

Sertifikaatit: Repreve ja Bluesign. 

Unisex hoitolaukku on suunniteltu käytännölliseksi, ja sen monet taskut tulevat tarpeeseen vauvatarvikkeiden paljoudessa: vaipoille omansa, tutille, harsoille ynnä muille omat paikkansa. Mikä helpotus, kun tavarat ei ole vain yhtenä massana hoitolaukussa, sillä kun niitä tarvitaan, ei välttämättä ole aikaa kauaa niitä etsiä ainakaan mikäli kuivaa vaippaa odottavalta vauvalta kysytään.

KAOSin tyylikäs hoitolaukku näyttää hyvältä jokaisen vanhemman selässä ja kaikenlaisten vaunujen aisassa!
  • kaksi taskua pulloille repun sivuilla
  • kaksi taskua pulloille repun sisäpuolella
  • topattu hoitoalunen etutaskussa
  • kantohihna

 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.