GRIMM'S

Grimm's rakennussetti 1001 Nights

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 129,00 12900
Määrä: kpl

Tuhat ja yksi yötä

Koe tuhat ja yksi yötä -tarinan maailma! Jo pienempiäkin lapsia kiehtoo intensiiviset värit ja kauniisti muotoillut elementit. Kun lapsi varttuu, he luovat yhä yksityiskohtaisempia palatseja. Tässä ollaan aivan leikin keskiössä: on upeaa, kuinka sama lelu pääsee matkaamaan leikeissä läpi koko lapsuuden! Luovien leikkien parissa lapsi oppii kestävää kuluttamista: hän keksii samalle lelulle monipuolisesti eri käyttötapoja! Kun lelu ei esitä ilmiselvästi vain jotain tiettyä, se mahdollistaa lelun käytön luovasti eri tarpeisiin, mitä vain lapsi milloinkin leikkeihin tarjoaa.

Leikkiin saa lisää tasoja, kun Grimm'sin rakennuspalikkasettiin yhdistää vapaasti muitakin leluja: erilaisia lelufigureita, huiveja, mitä vain kesittekin!

Ajattelun ja taitojen kehittymistä

Grimm's 1001 Nights -rakennussetillä leikkiessään lapsen hienomotoriset taidot kehittyvät ja hänen avaruudellisen ajattelun taidot saavat harjoitusta. 

Rakennuspalikkasetissä on 54kpl puisia osasia. Ne on koottu puiselle alustalle. 

Vinkki! Ota alusta mukaan leikin rakenteluun! Lapsen on helpompi hallita tekemistä, kun alue on selkeästi rajattu eikä leikki "kaadu omaan mahdottomuuteensa" alueen levitessä hallitsemattoman suureksi.

Materiaalit: puu (lime wood), myrkyttömät vesipohjaiset värjäykset, kasvipohjainen öljyviimeistely.

Mitat: alustan reunan mitta 44,5cm, yksittäisen palikan paksuus 4cm ja korkeus 2-12cm.

Yhdistele muihin Grimm's ja Grapat leluihin!

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.