GRIMM'S

Grimm's Little Land Yachts

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 79,00 7900
Määrä: kpl
Little Land Yachts on pienten purjeveneiden laivasto joilla on paljon tutkittavaa ja löydettävää! Luo innostavia ja mielikuvitusta kutkuttavia minimaailmoja ja anna leikin viedä. Veneet sopivat yhtä hyvin "maastoon" kuten hiekalle, tai sisälle matolle ja lattialle. Pienet tutkimusmatkailijat huomaavat myös hyvin pian että tämä laivasto kelluu myös upeasti vedessä. Huomaa vain että märän puun tulee kuivua huoneenlämmössä, ei siis erinäisten lämmittimien tai suoran auringonvalon avulla koska sellainen aiheuttaisi halkeamia. 

Jokaisella neljästä jahdista on värikoordinoitu purjehtijansa, joka tietysti voi autella myös kaverin venettä ohjaten mutta joka aina mielellään palaa omaan veneeseensä. Tällainen värien yhteensovittaminen ja lajittelu ei aina kiinnosta yhtä paljon kaikkia minimaailmassa leikkijää samalla tavalla ja siksi, kuten aina vapaassa leikissä, kaikki käy! Sääntöjä ei ole. 

Rainbow Friendsit kuvastelevat väreillään ja eri puulajeillaan upeaa monipuolista maailmaamme ja juhlistaa jokaisen ainutlaatuisuutta. Jokaisella pienellä käsinmaalatulla Grimm'sin puufigurilla on erilainen ulkomuotonsa ja yksilölliset puunsyyt sillä puu materiaalina on aina erilainen.

Materiaalit: puumateriaali on lehmus (lime wood), myrkyttömät vesipohjaiset petsit / viimeistelynä myrkytön kasvipohjainen öljy.

Suositusikä: 2-vuotiaasta alkaen.

Grimm's tuotenumero: 09316
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.