GRIMM'S

Grimm's Basic Building Set 1

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 89,00 8900
Määrä: kpl
Tämän rakennussarjan muodot ja värit ovat saaneet inspiraationsa Friedrich W. A. Fröbelin käsityksistä koskien lasten kehitystä ja kasvusta. Friedrich W. A. Fröbel (1782-1852) oli saksalainen pedagogi joka loi perustaa päiväkotitoiminnalle.

Grimm'sin 30-osainen peruspalikoinen rakennussarja on ihanteellinen pienille lapsille. Se sisältää suuria, selkeitä muotoja.

Rakennuspalikoilla saa tehtyä muunmuassa seinämiä, aitoja, kojuja, taloja, torneja, linnoja.. Mitä tahansa he keksivätkään ja mitä kulloinkin leikissä haluavatkaan rakentaa!

Tämä setti tekee ihanteellisen osansa  huoneen "sisustukseen", sillä se kutsuu kaikkia leikkimään! Näillä palikoilla rakentamalla ja niillä leikkimällä lapset kehittävät hienomotorisia- sekä avaruudellisen ajattelun taitojaan.

Materiaalit: puumateriaali on lehmus (lime wood), myrkyttömät vesipohjaiset petsit / viimeistelynä myrkytön kasvipohjainen öljy.

Mitat: pohja 44,5cm, yksittäiset palat 4cm paksuisia, korkeus 4-24 cm.

Suositusikä: 1-vuotiaasta alkaen, mutta tämän parissa saa viettää hauskoja hetkiä hyvin eri tavoin riippuen siitä, kuinka vanha leikkijä on. 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.