BOBLES -MOTORIIKKAA KEHITTÄVÄT HUONEKALUT

Elefantti

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 144,00 €
Määrä: kpl

bObles Elefantti houkuttelee luovaan leikkiin, joka aktivoi ja haastaa lapsen motorisia taitoja. Keinuen Elefantilla sivulta sivulle ja edestakaisin lapsi voi matkata savannille tai surffailla Elefantin jalkojen päällä meren villeillä aalloilla. Elefantti sopii loistavasti myös lepäilyyn ja venyttelyyn. Kaikenikäiset lapset voivat maata sen päällä selällään tai vatsallaan. Sekä koordinaatio että tasapaino saavat harjoitusta Elefantin kanssa.

bObles-huonekalut valmistetaan myrkyttömästä, helposti puhdistettavasta EVA-vaahtokumista.

Koko: K31xP55xL24 cm

Toimitusaika: 3-5 päivää (tilaustuote). Huomioithan, että joulunalus on tuonut kiireitä ja saatavuustilanne voi vaihdella nopeasti. Tarkista tarvittaessa saatavuus ja toimitusaika: info@lildecor.fi. Palvelemme mielellämme lisätiedoissa! 

Elephant

bObles tumbling furniture is made of firm EVA foam without any dangerous phthalates. The material is soft, easy to clean and does not leave any marks in the floor. Tested for children.

Size: H 32, L 55, W 24 cm

Elephant in use

bObles Elephant encourages creative play that stimulates and challenges the child’s motor skills. The child can go on an adventure with the Elephant and tilt from side to side and back and forth through the savanna, or surf on its feet through the wild waves of the ocean. The Elephant is also great for children of all ages to lie across on the stomach or the back. Both coordination and balance is trained on the Elephant.

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.