Olli Ella

Dozy Dinkum Mini

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 44,90 4490
Määrä: kpl

Hei Mini! Sinun pikkuisesi ensimmmäinen pikkuinen ja elinikäinen ystävä joka on täydellisen tuntuinen halauksiin ja leikkeihin. Kuten kaikki Dozy Dinkumit, myös Mini on nukke jota voi asetella erilaisiin asentoihin. Se on valmistettu pehmoisesta puuvillasta ja sellaisena se sopii erinomaisesti myös ensimmäiseksi leluksi ja josta muodostuu myöhemmin ihana muisto lapsuusvuosista. Minillä on suloiset kirjaillut kasvot, hieman hiuksia ja kiinteä asu jossa sydämen kohdalla sateenkaari-brodeeraus. Mini on kaunis lahja vastasyntyneelle ja se on myös kaunis lisä Dinkum Doll-perheeseen myös vanhemmille lapsille! 

Dozy Dinkumit on valmistetty pehmeimmästä, mukavimmasta puuvillasta, mikä tekee siitä täydellisen paitsi leikkeihin, myös halattavaksi ja unileluksi lapsen vierelle nukkumaan. Nukella on kauniit, huolellisin brodeerauksin ommellut yksityiskohdat: silmät, suu ja sydämen kohdalla kaunis sateenkarimerkki.

Muita tuotetietoja: 

Dozy Dinkum voidaan asetella monenlaisiin nukkumisasentoihin. Niiden pää, kädet ja jalat on liitetty asun sisällä vartaloon kangasnauhoilla. Päälliset on valmistettu puuvillasta, sisäpuolen täytteet sisältävät polyesterikuituja ja muovipellettejä. Dozy Dinkumin asu on kiinteä (ei riisuttava. Kasvoissa on brodeeratut silmät ja suu sekä soikea nenä. Pieni hiustupsu on polyesteriä.

Suositusikä 0+.
Mitat: 32cm pitkä
Paino: 145g
Hoito-ohjeet: varovainen konepesu viileässä vedessä pyykkipussissa. Älä valkaise, liota tai hankaa. Kuivaa välittömästi pesun jälkeen. Ei silitystä tai kuivapesua.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.