Olli Ella

Dinkum doll Poppet

Hinta: 69,90 6990
Määrä: kpl
Rakkautta, ihmetystä, halittavaa söpöyttä! Lapsen on mukava ottaa nukke syliinsä, se käpertyy lapsen kainaloon ilolla. Nukkea voi pukea, sen hiuksia voi laittaa eri tavoin, sen saa aseteltua istumaan ja kenkiensä kanssa seisomaankin! Nukelta voi liikutella käsivarsia, jalkoja ja päätä.

Dinkum dolls on valmistetty pehmeimmästä, mukavimmasta puuvillasta, mikä tekee siitä täydellisen paitsi leikkeihin, myös halattavaksi ja unileluksi lapsen vierelle nukkumaan. Nukella on kauniit, huolellisin brodeerauksin ommellut yksityiskohdat: silmät, suu ja sydämen kohdalla kaunis sateenkarimerkki.

Lapsi valitsee itse, kuka, ja millainen hänen Dinkum Doll on. Nuken rakastettavien kasvonpiirteiden, liikuteltavien käsien ja jalkojen sekä halattavan suloisen olemuksen ansiosta leikit lennähtävät käyntiin, ja päästää mielikuvituksen valloilleen!

Nuken mukana tulee unisex-asu, jonka saa pukea ja riisua, sekä sukat, vaippa ja kengät.

Olli Ella lahjoittaa jokaisesta myytävästä Dinkum dollista Pelastakaa Lapset -järjestölle (Save the Children) koulutuksen tukemiseen kansainvälisesti.
  • Dinkum Doll nuken pintakangas on valmistettu 100% puuvillasta
  • täyte hypoallergeenistä sekoitetta
  • Romper valmistettu kutittamattomasta akryylilangasta
  • Kengät BPA & ftalaattivapaata PVC:tä
  • ikäsuositus 3+
Pituusmitta: 35cm
Paino: 0,4kg

Kurkka Olli Ellan BLOGISTA erilaisia hiustyylejä nukeille!
Arvostele tämä tuote

06.09.2020 - Laura

Nukke itsessään suloinen, olisi kuitenkin ollut mukavaa, että nettisivuilla olisi ollut ilmoitus, että on Kiinassa tehty.

25.01.2020 - Mamma

Maailman suloisin nukke, johon tyttäreni rakastui heti. Tarpeeksi pehmeä ottaa myös yöllä kainaloon, mutta riittävän jämäkkä, jotta vaatteiden pukeminen ja riisuminen sujuvat helposti! Suosittelen!