Olli Ella

Dinkum Dogs Honey

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 69,90 6990
Määrä: kpl
Heippa Honey! Tämä pehmokoira on hulluna luihin. Onkohan Honeyn tuleva koti juuri teillä? Dinkum Dog Honey rakastaa olla sylissä, ja Dinkum Doll -kävelyt on myös tämän koiran mieleen.

Valmistettu pehmeästä pörrökankaasta joka on 100% kierrätettyä, yksityiskohtina samettiset korvat sekä tassut joista yhdessä ihana sateenkaaritassu-brodeeraus. Dinkum Dog Honey osaa seisoa ja istua, sen jalat on liikuteltavat ja se pysyy pystyssä omin jaloin.

Dinkum Dog Honey rakasta kuljetella luuta mukanaan, ja se onkin tehty helpoksi magneettisen kuonon ja yhteensopivan magneetti-luun ansiosta.

Lahjaideana Dinkum Dog Honey on aivan loistava, sillä se toimitetaan omassa vahvassa tuotepakkauksessaan joka on näyttävä lahja.

Paketissa tulee mukana myös ikioma koira-adoptio sertifikaattti, luu, irrotettavat kanvaskankaiset valjaat jossa talutuslenkki.

Suositusikä: 0+

Luu on valmistettu polyesteristä, jonka sisällä on metallinen alumiinilevy. Tuote täyttää tai ylittää ASTM-, COSIA-, EN71- ja AS/NZS ISO 8124-1:2019 -leluturvallisuusmääräykset lapsille.

Mitat ja paino

  • pituus 22 cm
  • leveys 14 cm
  • korkeus 22 cm
  • paino 0,4kg
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.