MRS. MIGHETTO

DEAR WHALIE/TINY TOFFLE 2-pack 18x24

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 47,70 4770 53,00 € 5300

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

(Viimeinen kappale, tuotepakkaus avattu jonka vuoksi -10%)

Tiny Toffle

”…Toisessa osassa taivasta, työskentelee Tiny Toffle omassa laboratoriossaan. Hän on tutkinut erilaisia lintulajeja pitkän aikaa ja hän tutkii aina kaikki vastasyntyneet linnut. Hänen tapansa on ottaa pikkuiset käsivarsilleen, tuudittaa heitä ja antamalla pitkän, lämpimän halauksen, hän saa kaikki tarvitsemansa näytteet.”

Dear Whalie

…”Whalie on tuntenut itsensä aina suureksi ja kömpelöksi, hänestä tuntuu että hän ei koskaan sovi minnekään vaan vie liikaa tilaa minne tahansa menikään. Mutta sensijaan että keskittyisi vain tämän ajattelemiseen, hän on oivaltanut että kaikilla elävillä olennoilla on oma, erityinen paikkansa täytettävänä, tarvitsee vain odottaa oikean tilaisuuden ilmaantumista. Ja kun se hetki koittaa, sen tuntee sielussaan!”

Posterit myydään yhdessä, yhden julistekortin koko on 18x24cm. Painettu 200g Munken Polar Rough mattapaperille, mikä jäljittelee alkuperäisen vesivärityön tuntua.

2-PACK 18X24 TINY TOFFLE/DEAR WHALIE

DEAR WHALIE
... Whalie has always felt big and clumsy, a feeling that he never fits in and always takes up too much space. But instead of putting all his energy into that, he has learnt that all living creatures have a special place to fill, you just need to wait for the right opportunity to appear, then you know. Then you feel it in your soul.

TINY TOFFLE
... In another part of the sky, Tiny Toffle works in his laboratory. He has researched various bird species for a long time and always tests the newborn baby birds. He usually takes the little ones in her arms, cradles them and gets the samples she needs through a long, warm hug.

The posters are sold only in 2-pack measure 18x24 cm and is printed on 200 g Munken Polar Rough matte paper to maintain the nice feel of the original in watercolor. Limited edition, when it's sold out, it is sold out forever.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.