MRS. MIGHETTO

DEAR WHALIE, 50x70

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 53,00 5300
Määrä: kpl

ERÄNSÄ VIIMEINEN KAPPALE!

…”Whalie on tuntenut itsensä aina suureksi ja kömpelöksi, hänestä tuntuu että hän ei koskaan sovi minnekään vaan vie liikaa tilaa minne tahansa menikään. Mutta sensijaan että keskittyisi vain tämän ajattelemiseen, hän on oivaltanut että kaikilla elävillä olennoilla on oma, erityinen paikkansa täytettävänä, tarvitsee vain odottaa oikean tilaisuuden ilmaantumista. Ja kun se hetki koittaa, sen tuntee sielussaan!”

Julisteen koko on 50x70 ja se on painettu 170g Munken Polar Rough mattapaperille mikä jäljittelee alkuperäisen vesivärityön tuntua. LIMITED EDITION: When it’s sold out, it is sold out forever.

50X70 DEAR WHALIE

… Whalie has always felt big and clumsy, a feeling that he never fits in and always takes up too much space. But instead of putting all his energy into that, he has learnt that all living creatures have a special place to fill, you just need to wait for the right opportunity to appear, then you know. Then you feel it in your soul.

The Poster measure 50x70 cm and is printed on 170 g Munken Polar Rough matte paper to maintain the nice feel of the original in watercolor. Limited edition, when it's sold out, it is sold out forever.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.