Cam Cam Copenhagen

Junior viltti, Rose

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 115,00 11500
Määrä: kpl

Toimitusaika n. 2 viikkoa.

Cam camin nimikkokuosin tyylikäs viltti toimii niin päiväpeitteenä vuoteessa kuin lattialla vauvan lattiavilttinä tai leikkien alustana, lastenhuoneen mattona.. Yksinkertainen, mutta näyttävä! Miellyttävä sekä lapsen että aikuisen näkökulmasta. Viltin päälle on mukava istahtaa, tikkiviltti on jämäkkä eikä se mene ruttuun leikkien tiimellyksessä.

Kaikki Cam camin tuotteet ovat huolellisen suunnittelutyön tulosta, mikä näkyy tarkkaan harkittuina ykstyiskohtina ja harmonisina värisävyinä. Ne tuovat lastenhuoneeseen rauhallisuutta ja seesteisyyttäkin. Onhan koti myös paikka missä levätä hektisen arjen keskellä... Tekstiilit ovat GOTS-sertifioituja, ja ne on tuotettu GOTS-sertifioiduissa tehtaissa. Cam Camin pitää tärkeänä että valmistuksessa on huomioitu työntekijöiden olosuhteet mm. asianmukaisella palkkauksella. Myös ympäristötekijät on otettu huomioon.

Koko 140 x 200cm. Materiaali OCS-sertifioitua luomukasvatettua 100% puuvillaa.

Nice soft quilt for your child. Can be used both as a bedspread, play mat or simply as a cuddle blanket. Simple and beautiful graphical design with the classic Japanese star pattern, Asanoha, rose pink on the front and nude on the back side.

This individual graphic design means that it would look great in most homes.

Measurements: 140 x 200 cm
Colour: Nude / Rosa
Washing instruction: dry clean only.

This product is OCS-certified (CERES 0195) (OCS – Made with 100 % Organically Grown Cotton)

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.