Cam Cam Copenhagen

Baby viltti, Rose

Hinta: 81,00 8100
Määrä: kpl

Cam camin nimikkokuosin viltti sopii niin päiväpeitteeksi kuin vauvan lattiapeitteeksi tai leikkien alustaksi, lastenhuoneen matoksi.. Yksinkertainen, mutta näyttävä! Miellyttävä sekä lapsen että aikuisen näkökulmasta: pehmeä, mutta napakka matrassi kestää käyttöä. Toinen puoli viltistä on tummempi, toinen vaaleampi nude.

Kaikki Cam camin tuotteet ovat huolellisen suunnittelutyön tulosta, mikä näkyy tarkkaan harkittuina ykstyiskohtina ja harmonisina värisävyinä. Ne tuovat lastenhuoneeseen rauhallisuutta ja seesteisyyttäkin. Onhan koti myös paikka missä levätä hektisen arjen keskellä...

Tekstiilit ovat GOTS-sertifioituja, ja ne on tuotettu GOTS-sertifioiduissa tehtaissa. Cam Camin pitää tärkeänä että valmistuksessa on huomioitu työntekijöiden olosuhteet mm. asianmukaisella palkkauksella. Myös ympäristötekijät on otettu huomioon.

Koko 120 x 120cm. 

Materiaali 100% OCS-sertifioitua luomukasvatettua puuvillaa.

Toimitusaika n. 2 viikkoa /tilaustuote.

Cam Cam's signature baby blanket. Quilted blanket, which can be used as a bedspread, for playing or for decoration. Simple graphic quilting, Japanese inspired.

Quality: Fabric: 100% Organic Cotton. Filling: 100% Oeko-tex Standard Polyester - OCS
Category: OCS

Size: 120 x 120 cm

Arvostele tämä tuote

07.01.2020 - Eveliina

Tämä viltti on ollut kestävä ja monikäyttöinen. Kestänyt jo monen monta pesua. Ollut käytössä vauvan leikkialustana, lastenhuoneen mattona ja myös päiväpeittona.