Cam Cam Copenhagen

Baby viltti, Mint/Dusty Green

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 81,00 €
Määrä: kpl

Cam camin nimikkokuosia on saatavilla eri väreissä ja kahdessa eri koossa: baby- ja junior. Tyylikäs peite toimii niin vuoteessa kuin lattialla vauvan lattiapeitteenä, tai leikkien alustana, mattona.. Yksinkertainen, mutta näyttävä! Miellyttävä sekä lapsen että aikuisen näkökulmasta. Toinen puoli viltistä on tummempi, toinen vaaleampi minttu. Moninkertainen tikkaus tekee viltistä oikein jämäkän, mattona lattialla käytettäessä sitä voi jopa kätevästi imuroida (vähäisemmällä imuteholla).

Kaikki Cam camin tuotteet ovat huolellisen suunnittelutyön tulosta, mikä näkyy tarkkaan harkittuina ykstyiskohtina ja harmonisina värisävyinä. Ne tuovat lastenhuoneeseen rauhallisuutta ja seesteisyyttäkin. Onhan koti myös paikka missä levätä hektisen arjen keskellä... Tekstiilit ovat GOTS-sertifioituja, ja ne on tuotettu GOTS-sertifioiduissa tehtaissa. Cam Camin pitää tärkeänä että valmistuksessa on huomioitu työntekijöiden olosuhteet mm. asianmukaisella palkkauksella. Myös ympäristötekijät on otettu huomioon.

Koko 120 x 120cm. Materiaali 100% OCS-sertifioitua luomukasvatettua puuvillaa.

Cam Cam's signature baby blanket. Quilted blanket, which can be used as a bedspread, for playing or for decoration. Simple graphic quilting, Japanese inspired.

Quality: Fabric: 100% Organic Cotton. Filling: 100% Oeko-tex Standard Polyester - OCS
Category: OCS

Size: 120 x 120 cm

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.