Bibs

BIBS tutti Vanilla

Hinta: 3,20 320

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Todellinen tuttien klassikko: BIBS! Lähes 50 vuotta nämä tutit ovat hellästi lohduttaneet pikkulapsia. Perinteinen pyöreänmuotoinen kilpi, värivalikoima noudattelee kulloisiakin trendejä.

Tuttiosa on kehitelty tukemaan vauvan imemisrefleksiä, ja sen muoto jäljittelee rinnan muotoa. Tuttiosa on valmistettu 100% luonnonkumista. Luonnonkumi tuntuu samettisen pehmeältä, joustavalta ja luontevalta lapsen imeä.

Pyöreä, kevyt kilpi on kaareva, poispäin kasvoista suuntautuva. Sen ansiosta ilma pääse kiertämään kasvojen ja suun herkän ihon ympärillä joka puolestaan vähentää ihoärsytystä. Kilpi on valmistettu Polypropeenista (PP).

BPA- ja PVC-vapaa.

Koko/suositusikä: 6-18kk.

Pesuohje: ennen ensimmäistä käyttöä upota kiehuvaan veteen viiden minuutin ajaksi. Sterilisoi tutti jatkossa samalla tavalla. Tuttiosassa on aukko josta sinne menee vettä pesun aikana. Kun tutti on sterilisoinnin jälkeen jäähtynyt, purista vesi tutin sisältä hygienian takaamiseksi.

Arvostele tämä tuote

10.03.2019 - Elisa

Vauvan ja äidin lemppari! Super kevyt ja niin nätti. Ajattelin ensin, että onkohan tuttiosa liian iso/pitkä, mutta ei ole! Vauva nyt 5 viikkoinen ja tutti ollut käytössä viikon ikäisestä lähtien.

02.10.2018 - Mari

01.10.2018 - Emmi

Ollut käytössä kuukauden verran ihan vastasyntyneestä saakka ja on edelleen vauvamme lemppari. Materiaali on ihanan kevyt, joten tutti ei putoa suusta vaikka imuote pääsisi välillä irti.